Bercianos-Riba en el podi de 2RM a La Guàrdia d’Urgell.

Alex Bercianos-Joan Riba (Fiat Stylo Abarth 2.0), han completat amb una excel·lent tercera posició a la categoria de dues rodes motrius (9è scratch) la seva participació en el 5è Ral·li de terra La Guàrdia d’Urgell, segona prova vàlida per a la Copa de Catalunya de Ral·lis de terra. Al costat de Bercianos han pujat al podi dos especialistes consumats d’aquesta especialitat, Climent Domingo (guanyador) i Jordi Blancafort (segon classificat).
Com de costum a les especials que han configurat el recorregut de la prova lleidatana, sol, calor, molta pols,... han estat elements a superar pels equips participants i per tots el present a la cita que una vegada més s’ha desenvolupat sota la direcció dels membres de l’escuderia WRC Management.

Ens estem esforçant molt per estar a prop dels millors, avui per exemple tan sols ens han superat pilots que han guanyat el campionat d’Espanya i el de Catalunya de la categoria, a més amb una mecànica més potent que la nostra. Estem satisfets del resultat però no ens conformem. O sigui que seguirem treballant per llimar una mica més les diferències. Aquesta era l’opinió de Bercianos una vegada finalitzada la prova de La Guàrdia d’Urgell, a més segueix convençut que les seves possibilitats de millora són àmplies i està disposat a posar tot de la seva part per aconseguir-ho: Sens dubte que el nostre objectiu és poder estar amb els més ràpids. Estem evolucionant de manera constant i adquirint una experiència que és imprescindible per aspirar a fites mes ambicioses. De moment satisfets per com s’estan desenvolupant les coses i agraïts a Albert Llovera per donar-nos l’opció de pilotar l’Stylo i als sponsors per la seva ajuda.

Amb la prova de La Guàrdia d’Urgell arriben les vacances (un fet habitual) per als equips habituals de la Copa d’Espanya de Ral·lis de terra. L’activitat es reprendrà els dies 4 i 5 de Setembre amb la disputa del Ral·li de terra de Cervera.

Classificació del 5è Ral·li de terra de La Guàrdia d’Urgell - 2RM.

1.-Domingo-Venceslao (Peugeot 207 RC). 44’09” , 2.-Blancafort-Crosas (Opel Astra Gsi) a 0’29”, 3.-Bercianos-Riba (Fiat Stylo Abarth 2.0), a 1’26”, 4.-Arnau-Tortola (Peugeot 206 RC) a 1’57” , 5.-Nualart-Pellicer (Seat Ibiza GTI) a 3’16” .

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF