Marcel Besoli abandona en el V Rallysprint de Llucena.

Marcel Besoli-Albert Perez (Peugelt 206 XS) no han pogut completar el V Rallysprint de Llucena, quarta prova del calendari de la Copa RECOSAP 2010. Una lleugera sortida de carretera en la part final (faltaven 2 kms.,) del primer pas per l’especial, ha obligat l’equip andorrà a deixar la prova per no danyar la mecànica del seu vehicle. Hem decidit abandonar perquè s’ha trencat el ventilador que refrigera el radiador i la possibilitat d’escalfament del motor era evident, aquestes eren les paraules de la copi de Besolí, Albert Perez, moments després de l’abandonament.

A la població castellonenca de Llucena, Besolí s’ha trobat amb un dels recorreguts mes complicats de la seva incipient carrera esportiva. L’escenari estava ubicat en la carretera CV-193, que uneix les localitats de Llucena i Argelita, en total 21,3 kms., que s’havia de superar tres vegades abans d’entrar el seu vehicle en el parc tancat de final de carrera a la Plaça de l’Ajuntament de Llucena. D’aquesta especial cal destacar els continus canvis de ritme que no deixen un moment de respir als pilots.

L’equip del Programa Junior de l’Automòbil Club d’Andorra 2010, va afrontar la carrera potser amb falta de ritme tot i que a mesura que es succeïen els quilòmetres les coses van millorar, així ho comentaven: La veritat és que el tram era molt llarg, a més s’entrellaçaven zones molt tècniques en carretera estreta amb unes altres molt ràpides i en què a més la carretera era molt més ampla. Hem iniciat el tram una mica descentrats però una vegada superats els primers quilòmetres hem millorat el ritme i ens sentíem còmodes, o sigui no preníem cap risc. Llàstima de la sortida i sobretot el trencament del ventilador que ens ha obligat a deixar la prova... Cal seguir, i anar aprenent d’aquestes situacions.

El calendari de la Copa RECOSAP, seguirà centrant l’atenció de Besolí-Perez durant la segona part d’aquesta temporada, queden tres proves per disputar i fins aquest moment no s’han revelat ni la data ni la situació de les mateixes.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF