Alex Bercianos-Joan Riba a punt per competir a Cervera.

Dissabte vinent (dia 4) els equips habituals en el Campionat de Catalunya de Ral·lis sobre terra es donaran cita a Cervera per disputar l’11 Ral·li de terra de l’esmentada localitat, tercera prova del calendari de la Copa catalana de l’especialitat. Alex Bercianos-Joan Riba (Fiat Stylo 2.0) estaran entre els equips que lluitaran pel triomf a la categoria de 2 rodes motrius.
La prova organitzada per l’escuderia WRC Management s’iniciarà a les 15h00 i té prevista l’entrada dels vehicles al parc tancat final a partir de la mitjanit del mateix dissabte. El traçat constarà d’un bucle de dues especials que es disputarà tres vegades. A continuació s’haurà de superar, en dues ocasions, una super especial de 2 kms., en horari nocturn, concretament la primera sortida es farà a les 21h47 i l’última a les 23h35.

El pilot andorrà ha aprofitat la recta final del període de vacances per començar a preparar la prova de Cervera, així ho comentava: Per a no presentar-nos a Cervera després de dos mesos sense competir, amb el Joan vam decidir anar a fer notes en una zona que no tenia res a veure amb el ral·li, per retrobant-se amb el ritme de competició. Pel que fa a l’Stylo està revisat i a punt per començar a córrer. Per a Bercianos l’objectiu seguirà sent estar entre els millors entre els vehicles de 2 RM, aquesta vegada sembla que la competència serà dura: Sembla que la inscripció d’aquest ral·li augmentarà en quantitat i qualitat. Això és sens dubte molt bo per a la competició en general i representa un plus de motivació per a nosaltres. El nostre objectiu serà el mateix amb què iniciem la temporada en el català de terra, lluitar per la categoria de 2 RM.

11 Ral·li de terra de Cervera.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF