A Vidreres, Bercianos-Riba esperen recuperar el bon camí.

Alex Bercianos-Joan Riba (Fiat Stylo 2.0) estaran entre els equips que lluitaran pel triomf en la categoria de 2 rodes motrius en el 2n Ral·li de terra de la Selva, penúltima prova del calendari de la Copa de Catalunya de Ral·lis de l’especialitat. Després del contratemps sofert a Cervera, Bercianos espera recuperar la ratxa positiva que li va ser favorable a les proves inicials del certamen català de terra.
La prova de l’Escuderia Peuabaix començarà a les 17h00 de dissabte vinent (dia 18) amb la disputa d’una superespecial de 2 kms., marcada en la zona esportiva de Vidreres. Durant diumenge (dia 19), a partir de les 9h00, els participants hauran de superar un bucle de 2 trams de velocitat, d’11 kms., i 9 kms., respectivament, en tres ocasions abans d’entrar el seu vehicle en el parc tancat final ubicat al costat del poliesportiu de la localitat esmentada.

En pocs díes, Bercianos ha viscut dues experiències bé diferents, per un costat l’abandonament en el primer km., de carrera en el ral·li de Cervera i de l’altre lluitar en posicions punteres del scratch al Ral·li d’Andorra, així ho analitzava el pilot andorrà: A Cervera no hi ha dubte que va ser una falta de concentració en estar a la fase inicial del ral·li. A la prova andorrana em vaig sentir molt a gust, vaig marcar dos scratch i vaig acabar en la segona plaça del ral·li un fet que mai havia aconseguit. Després no vaig tenir opció a sortir en la classificació final a l’haver utilitzat uns pneumàtics que no estaven permesos, per una mala interpretació del reglament de la prova. Així doncs el pilot de l’Automòbil Club d’Andorra, ha tingut ocasió de viure dues situacions ben diferents a nivell esportiu. Com afronta la prova de Vidreres? en aparença amb molta confiança: Així és, intentarem recuperar la nostra posició entre els vehicles de 2RM, però sense pressa. M’han comentat que el traçat no te res a veure al d’ anteriors proves, és a dir pistes estretes i entre arbres... veurem que ens trobem a la passada de reconeixements i intentarem fer un ral·li augmentant el ritme a mesura que avenç el ral·li.

2º Rally de tierra de la Selva.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF