A Navarra torna la Supercopa Seat Leon, Dabad entre els protagonistes.

Després de l’aturada per vacances, es reprèn l’activitat entre els habituals de la Supercopa Seat Leon 2010, la tornada al treball es durà a terme en un escenari que es va estrenar el passat mes de juny, concretament el circuit de Navarra ubicat a la localitat de Los Arcos. El quart meeting del calendari de la Supecopa de la marca catalana es correrà el proper cap de setmana (dies 24, 25 i 26 de setembre), el pilot andorrà sortirà a la pista al volant d’un Seat Leon de l’equip Monlau Competició amb l’objectiu de seguir escalant posicions i situar-se entre els més ràpids del certamen.

Hem completat una jornada de test molt intensa en una pista que no coneixíem i la primera impressió és molt positiva. Crec que m’he adaptat bé al traçat i els cronos han estat en la línia esperada. No hi ha dubte que serà un cap de setmana molt dur, si de manera habitual cal estar molt concentrat per recordar les característiques de les pistes, quan mai no has competit en un escenari un moment de distracció pot tenir conseqüències molt negatives. Aquest era el comentari de Josep M. Dabad després de completar la jornada de test que ha disputat avui (dia 22) en el circuit navarrès. Dabad seguia comentant que: Després del treball fet durant el dia d’avui sóc optimista i espero arrodonir una bona estrena en aquest circuit. Posaré tot de la meva part per estar entre els millors... també és cert que una mica de sort sempre és necessària, per aconseguir l’objectiu que m’he marcat.


La planificació horària de la cita de Los Arcos és l’habitual dels meeting que es disputen en territori espanyol, o sigui: divendres (dia 24) es duran a terme les dues mànigues d’entrenaments lliures (50’ cada una), a partir de les 9h50 i 13h30 respectivament.
Durant la jornada següent (dissabte dia 25) els entrenaments oficials, entre les 11h35 i les 12h05, decidiran la graella de sortida de la primera de les carreres a 7 voltes que s’iniciarà a les 15h20. A continuació, una vegada configurada la nova graella segons els resultats de la carrera inicial es correrà la segona també a 7 voltes.
Es tancarà el meeting de la Supercopa Seat Leon en el circuit de Navarra, diumenge (dia 26) amb la disputa de la tercera carrera (a 14 voltes) a partir de les 12h25.


 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF