Problemes de canvi deixen a Llovera fora de la segona etapa.

Albert Llovera-Borja Rozada (Grande Punto Abarth S2000), s’han vist obligats a abandonar la segona etapa de Ral·li de França, en tenir dificultats per engranar les velocitats de la seva mecànica. L’incident s’ha produït a la part final de la segona especial (Ungersberg 15,70 kms.).
El pilot d’Abarth i el seu equip (PCR Sport) es resisteixen a deixar la prova i treballaran fins a l’últim moment per reparar el canvi de velocitats i utilitzar l’opció super-ral·li per prendre la sortida demà (dia 3) a partir de les 7h30, des del podi d’Estrabourg.

Albert, afectat però ni de bon tros resginat, comentava així l’abandonament de la jornada d’avui: En fer un interior hem sentit un soroll gens habitual, hem continuat, però una virolla ha estat el senyal evident de que alguna cosa havia passat. Ho hem confirmat quan en intentar seguir no hi havia manera de posar cap velocitat,... Sempre sap greu deixar la prova d’aquesta manera, però... demà intentarem sortir i seguir lluitant per estar a la classificació final del Ral·li de França 2010.

Si finalment ho aconsegueix, Albert Llovera haurà de superar en dues ocasions, un bucle que inclou l’especial urbana de 4,2 kms., que es disputa en Hagueneau i Bitche Camp (24 kms.). En total 56,20 kms., de velocitat.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF