Àlex Machado segueix abonat a la segona posició.

Després de completar amb èxit la seva primera participació en les WSK Masters Series MINI, Àlex Machado es va retrobar en el circuit d’Alcarras (Lleida) amb el Campionat de Catalunya de Karting-Aleví. El jove pilot de l’Automòbil Club d’Andorra va tornar a demostrar que està entre els més ràpids del campionat i va protagonitzar dos excel·lents actuacions, amb gran remuntada inclosa a la segona carrera, que el van situar en el segon lloc del podi.
Amb aquest resultat, Machado segueix estant entre els millors d’un campionat català que es completarà dins d’un mes a les instal·lacions de Juneda.

En els entrenaments oficials, Àlex va haver de lluitar fins al final per aconseguir el seu millor crono, el va aconseguir a la 9a volta de les 10 que va completar. El seu temps de 55.023 va ser superior al què va assolir a les tandes lliures (54.872) i això li va suposar quedar mes endarrera, 4 posicions, a la graella de sortida de la primera carrera.
Una vegada acabats els 10 minuts de competició, Machado es va situar en la setena plaça a gairebé mig segon de la pole-position marcada aquesta vegada per Carlos Leon.

Així doncs, va iniciar la primera carrera des de la quarta línia de l’esmentada graella. A pesar de tot la recuperació va ser espectacular, a la primera volta Àlex ja estava entre els més ràpids disposat a defensar les seves opcions al triomf. En les següents voltes, Eliseu Martinez, va aprofitar la lluita que mantenien els seus perseguidors, entre els quals es trobava el pilot andorrà, per distanciar-se i aconseguir el triomf per davant d’un Machado que va superar, a l’últim sospir de la prova, a la resta de rivals.

La segona carrera, va ser més complicada i Àlex va haver d’esforçar-se fins al límit per recuperar les posicions perdudes en el mateix inici. Aquesta vegada, el sortir des de la primera línia no va ser un avantatge per el pilot d’AVRacers. Es va sortir de la pista quedant relegat a la 18a posició després de la primera volta. A base de tenacitat i de no perdre en cap moment la confiança en les seves possibilitats va anar recuperant posicions fins a situar-se en el 2n lloc a falta de 4 voltes per al final. Malgrat el seu gran esforç el triomf va quedar lluny, Eliseu Martinez va aprofitar el incident inicial del pilot andorrà per escapar-se i aconseguir una nova victòria.

El triomf s’ha escapat, però hem aconseguit dos segons llocs que ens permeten seguir amb possibilitats d’estar en el podi final del Campionat de Catalunya Alevi. Estic content amb el resultat, no ha estat gens fàcil estar en el podi sobretot en la segona carrera en què la sortida de pista ena la primera volta m’ha obligat a atacar durant la resta de la prova. Ha sortit bé, el nostre esforç s’ha vist recompensat amb el podi final. Aquesta era l’opinió d’Àlex Machado després de completar una altra gran actuació en una prova del català de karting 2010.

Com esmentàvem a l’inici, aquest campionat es tancarà a Juneda (Lleida) els dies 13 i 14 de novembre.

Classificacions del setè meeting del Campionat de Catalunya de Karting 2010-Alcarras / Aleví-Benjamín.
Entrenaments oficials:

1.-Carlos Leon (Birel) 54.530 , 2.-Alain Zaragoza (FA) a 0.024, 3.- Mauricio van der Laan (TonyKart) a 0.103, 4.-Manel Cubo (Maranello) a 0’359, 5.- Eliseo Martinez (TopKart) a 0’393 ... 7.-Àlex Machado (RK) a 0.493 (fins a 28 classificats)