Josep M.Dabad competirà per primera vegada en Xerès.

Josep M. Dabad es va quedar amb les ganes de confirmar en carrera les excel·lents sensacions amb què va finalitzar les sèries lliures al circuit de Navarra. Una vegada oblidats els problemes burocràtics, Dabad tindrà l’oportunitat d’estar entre els millors en el circuit de Xerès, en la disputa del penúltim meeting de la Supercopa Seat Leon 2010 que es correrà el proper cap de setmana (dia 16 i 17). No hi ha dubte que l’experiència dels rivals a l’escenari de Jerez serà un dels obstacles que Dabad haurà de superar fent una adaptació express a la referida pista.

A les carreres del circuit de Navarra no vaig poder competir i això em dóna un plus de motivació de cara al meeting de Xerès. Em sento amb molta confiança i espero estar entre els més ràpids. Per aconseguir-ho hauré d’agafar-li el feeling de manera immediata a una pista en què no he competit mai. Estaré en les tandes d’entrenaments extres que s’han programat per a dijous (dia 14) i... com queda dit, l’objectiu serà progressar ràpid. Així s’expressava Josep M. Dabad abans d’iniciar el desplaçament cap a la localitat gaditana. No hi ha dubte que bona part de l’optimisme del pilot andorrà ve motivat per les referències que té de l’escenari del meeting: Així és, a priori tot sembla molt positiu, el comentari en qüestió era: és un circuit molt divertit i que li agrada a tothom. En aquests moments el que cal es no ser l’excepció i poder compartir aquesta opinió diumenge vinent al final del meeting.

La planificació horària de la Supercopa Seat Leon es molt semblant a la de la resta de cites d’aquesta temporada. A part de la jornada de test programada de manera excepcional per a dijous (dia 14). Durant la jornada següent es disputaran les habituals mànigues (2) d’entrenaments lliures.
Dissabte (dia 16) tornarà a ser el dia més dens i complicat per als equips participants a la copa monomarca de la Seat. Els entrenaments oficials, entre les 11h50 i les 12h20, posaran a cada pilot en el seu lloc a la graella de sortida de la primera de les carreres a 7 voltes que s’iniciarà a les 15h40. La següent carrera, també a 7 voltes, es correrà a continuació.
El penúltim meeting de la Supercopa Seat Leon 2010 s’acabarà diumenge (dia 17) amb la disputa de la tercera carrera (a 14 voltes) a partir de les 11h20.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF