Josep M. Dabad se’n va de Xerès molt satisfet.

Josep M. Dabad va acabar la primera jornada de competició molt contrariat sobretot pel desenvolupament de la primera de les carreres disputades. Malgrat tot no va perdre en cap moment la seva motivació i al final va poder rescabalar-se de la mala sort a la tercera i última de les carreres disputades, en què va aconseguir una treballada 6ª plaça, mostrant un excel·lent ritme de carrera.

En aquesta tercera carrera, Josep M., volia oblidar els problemes del dia anterior i al final ho va aconseguir, va sortir des de la quarta línia de la graella i a la tercera volta ja es va situar entre els sis millors, posició que va poder mantenir fins al seu pas per la línia d’arribada final. La cara del pilot andorrà havia canviat pel que fa a unes hores abans: Aquesta vegada les coses han sortit com les havia plantejat. Sense cap dubte en conjunt és la meva millor actuació en el Leon 2010. Intentaré completar la temporada amb un bon resultat a Montmeló i després a pensar en l’any vinent, crec que l’experiència acumulada en aquesta edició de la Supercopa m’ajudarà molt.

La Supercopa Seat Leon 2010 s’acabarà d’aquí a dos setmanes (dies 30 i 31) al Circuit de Catalunya.

Classificacions cinquè meeting Supercopa Seat Leon 2010 - Circuito de Xerès.
3a Carrera (14 voltes).

1.-Antonio Aristi, 27’38.116, 2.-Marcos de Diego, a 1.681, 3.-Oscar Nogués, a 2.510, 4.-Pol Rosell, a 3.689, 5.-Marc Carol, a 6.023, 6.-Josep M. Dabad, a 11.042.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF