Linacisoro i Begino al límit; Kiara Derks domina entre les noies.

En el tercer dia de competició, els esquiadors de la categoria U14 s’han enfrontat a un gegant, és a dir, un escenari diferent però amb els mateixos protagonistes. Entre els nois Mikel Linacisoro i Juan Cruz Begino avui s’han intercanviat les posicions del podi de la jornada anterior. Entre la noies, la danesa Kiara Dercks s’ha mostrat imbatible sent la més ràpida en les dues mànegues disputades.
Com es pot suposar, la lluita entre Linacisoro i Begino va ser molt intensa. L’argentí va superar per 26 centèsimes a l’espanyol, mentre que la definitiva va ser Linacisoro el que va deixar enrere a tots els rivals. El rus Benkov a punt va estar de superar a un Begino que com ell va comentar va protagonitzar una segona mànega molt irregular. Entre les noies, amb Derks per davant la lluita per la segona plaça va centrar l’atenció dels present a la línia d’arribada. Al final la belga Julie De Leeuw va superar a l’andorrana Candelaria Moreno per 7 centèsimes.

Kiara DERKS la gran triomfadora de la jornada entre les noies més joves del Borrufa 2014, feia el següent comentari abans de pujar al podi: Ha estat una prova molt bonica, després de la primera mànega estava nerviosa ja que les diferències eren molt petites. Estic molt contenta pel resultat final. Un triomf i dos segons llocs fins al moment per a mi són uns resultats excel·lents. A més el seu entrenador, molt atent a les paraules de la seva esquiadora afegia: Està sent un gran Borrufa per a les noies dels Països Baixos. Un triomf en una carrera FIS Children sempre és un gran resultat. Estem molt satisfets de la manera que està funcionat el nostre equip en el Borrufa 2014.

Mikel Linacisoro ahir es va haver de conformar amb la segona plaça de l’eslàlom, avui s’ha pres la revenja sobre l’argentí Begino, la cara de l’escalador avui era molt diferent. En la primera mànega he quedat molt a prop del meu rival directe, en la segona he atacat tot el que he pogut i avui les coses han sortit molt millor. Les diferències han estat mínimes però aquesta vegada al meu favor.

En aquesta ocasió el que estava una mica contrariat pel resultat era l’argentí Juan Cruz Begino, en preguntar-li que ha passat en la segona mànega ha estat molt clar: He baixat “travat” en la segona baixada i he perdut unes dècimes molt valuoses. No puc estar satisfet de la meva actuació d’avui, en la primera mànega perfecte però en la segona se m’ha escapat el triomf

Servei de premsa.

Més informació a:

http://www.borrufa.ad http://www.facebook.com/trofeu.borrufa http://www.twitter.com/BORRUFA1
PDF

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució:

Juan C. Begino (Foto: Laia Buira)
MIkel Linacisoro (Foto: Laia Buira)
Kiara Derks (Foto: Laia Buira)
Julie de Leeuw (Foto: Laia Buira)