Vinyes-Lorza comencen la temporada a La Vila Joiosa.

Amb la disputa del 15 Rallye La Vila Joiosa (Trofeu Mediterrani-Costa Blanca) s’inicia dissabte que ve, dia 12 de març, el Campionat d’Espanya de Rallyes d’asfalt 2005. Vinyes-Lorza estaran presents en aquesta primera cita de l’esmentant campionat amb l’objectiu de confirmar una actuació que l’any passat van deixar a mig fer. Per tercer any consecutiu el pilot andorrà és pilot oficial de Peugeot Sport Espanya i per tant buscarà el primer triomf de l’any al volant d’un Peugeot 206 S1600.

Els organitzadors de la prova, l’Associació de Interclubs de la Província d’Alacant, ha previst per a la 15a., edició de la seva prova pràcticament el mateix recorregut que l’any passat. El recorregut total és de 539,312 kms., dels quals 184,208 kms., són de velocitat. Les especials són: El Castell de Guadalest-Callosa (8,391 km.), Coll de Rates (13,887 km.), Benissa (23,443 km.), Finestrat, (8,391 km.), Tudons (16,244 km.), El Rebolcat (18,420 km.) i Relleu-Alcoi (40,580 km.). Les tres primeres es disputaran dues vegades en les seccions matinals, mentre que a la tarda solament es repeteix Finestrat. Normalment els 40,580 kms., de l’últim tram, Relleu-Alcoi, i que a més es disputarà de nit, han de tenir conseqüències importants en la classificació final. La neu caiguda en els últims dies en el Coll de Rates i Tudons està donant treball extra als membres del AIA.

Vinyes viatja a La Vila Joiosa amb la intenció de trencar definitivament la mala ratxa de resultats en el rallye alacantí, és veritat que hem viscut moments difícils en anteriors edicions d’aquesta prova. Em quedo amb que l’any passat vam imposar des de la sortida un ritme molt fort i vam arribar a ser capdavanters del rallye, aquest any intentarem fer el mateix però arribant fins al final. El pilot andorrà també és optimista en referència al Peugeot 206 S1600 que pilotarà a partir del Rallye Vila Joiosa, les jornades de test que vam fer fa un parell de setmanes a Màlaga em fan sentir optimista. Com és habitual en aquest moment de la temporada tinc ganes de començar a competir i veure com estem tots. És a dir particularment crec que podem estar en els llocs capdavanters, però falta veure el que han evolucionat els nostres rivals.

La sortida del 15 Rallye Vila Joiosa està prevista a partir de les 7h00 del dissabte 12 de Març des del podi situat en el Passeig Marítim de la localitat alacantina. A destacar que aquest any el shakedown es celebrarà el dia abans de la cursa a la tarda, a partir de les 14h00, mentre que el mateix divendres a les 20h30 es portarà a terme la cerimònia de sortida.
Altre canvi en referència a les darreres edicions serà la ubicació del parc d’assistència, Terra Natura substituirà a Terra Mítica.

Servei de premsa


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF