Vinyes-Lorza perden el podi en l’última especial.

El Rallye La Vila Joiosa (Trofeu Mediterrani-Costa Blanca) ha estat una vegada mes desfavorable per als interessos de Joan Vinyes-Xavi Lorza (Peugeot 206 S1600). Després d’estar situats durant tota la carrera en la tercera posició, Vinyes-Lorza han perdut aquesta plaça de podi en l’última especial i a més per tan sols 2”. Alberto Hevia-Alberto Iglesias (R/Clio S1600), actuals campions d’Espanya, han estat els triomfadors de la prova al superar a Daniel Sordo-Marc Martí (Citroën C2 S1600) en 16”. El tercer lloc del podi ha estat per Quique Ojeda-Jordi Barrabes (Peugeot 206 S1600).

Durant les dues seccions matinals Vinyes-Lorza s’han mantingut de manera regular, concretament en cinc de les sis especials disputades, en tercera posició molt a prop dels líders, però perdent uns segons preciosos que l’allunyaven de la primera posició de la classificació, a l’arribar al reagrupament de Terra Natura Vinyes perdia 17” respecte a Hevia i 8” en referència a Sordo. En la represa les coses no han millorat i les modificacions tècniques fetes en el Peugeot 206 S1600 no han donat el resultat esperat. Així doncs, solament quedava esperar que passava en l’últim tram del rallye, Relleu-Alcoi de 40 kms., tenint en compte que Hevia i Sord ho iniciaven separats per tan sols 3”...

A pesar d’aconseguir el seu millor resultat en el Rallye la Vila Joiosa, Vinyes no estava satisfet de com s’havia desenvolupat la prova, perdre el podi en l’última especial és dur, de tota manera el que m’ha deixat regust amarg és que no he pogut superar en cap de les especials als dos primers del rallye. En alguna m’he quedat molt prop, però... En aquests moments el pilot andorrà és conscient que cal treballar molt per a poder guanyar les següents carreres, si que és cert que en les tres primeres especials he tingut algun problema amb els frens i que els canvis que hem fet abans de la primera secció de la tarda no ens han ajudat a millorar. Estic convençut que serà un campionat molt igualat i qualsevol errada pot tenir conseqüències importants en a classificació final del mateix.

La classificació final del 15 Rallye la Vila Joiosa és la següent: 1.-Hevia-Iglesias (Renault/Clio S1600) 1h58’53.8 2.-Sordo-Martí (Citroën C2 S1600) a 0’15.7 3.-Ojeda-Barrabes (Peugeot 206 S1600) a 1’07.4 4.-Vinyes-Lorza (Peugeot 206 S1600) a 1’09.7 5.-Vallejo-Vallejo (Fiat Punt S1600) a 2’44.5

La segona prova del Campionat d’Espanya de Rallyes d’asfalt 2005, es disputarà a l’illa de Gran Canària els dies 15, 16 i 17 d’Abril. Com és habitual del Rallye de Canàries es disputarà en dues jornades al ser puntuable per al Campionat d’Europa de l’especialitat.

 

Servei de premsa


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF