Hortigal-Bielva va tornar ser gafe per a Vinyes-Lorza.

L’especial Hortigal-Bielva de 14,35 kms., va tornar a ser decisiva en el desenvolupament del Rallye Cantàbria Infinita per a Joan Vinyes-Xavi Lorza. En aquesta ocasió, a la segona passada per l’esmentada especial, restes de valvoline (oli del canvi) en una de les corbes de final de tram va provocar que el Peugeot 206 S1600 se li escapés a Vinyes copejant una tanca, el cop no va ser molt fort però el rallye s’havia acabat per a Vinyes-Lorza. Cal recordar que aquesta especial no es disputava des de l’any 1999 i en aquella ocasió Vinyes també va acabar la prova en Hortigal-Bielva, concretament en el primer pas per aquest tram.

Fins al moment de l’abandó Vinyes lluitava per una posició en el podi amb Alberto Hevia, per davant els pilots de Cantàbria, Dani Sordo i Quique Garcia Ojeda, mantenien la seva esperada lluita particular que a partir de la segona especial es va decantar a favor del primer.

Vinyes no ha tingut sort en l’edició 2005 del Cantàbria, a la sortida de tram ens han comentat que en una de les corbes de la part final de l’especial hi havia valvoline a l’asfalt. La veritat és que no es veia fins que no estaves dintre de la corba, a l’adonar-me he intentat frenar però no ha estat possible i el cotxe se m’ha escapat i.. una llàstima, crec que podíem estar en el podi final. Cal aclarir que la valvoline era d’un cotxe que havia trencat el canvi en la primera secció de la cursa. A pesar de l’abandó Vinyes ha reaccionat amb rapidesa i en la seva opinió, cal seguir lluitant, a pesar que no serà fàcil, per a mantenir les opcions al triomf final en el campionat. A Vigo d’aquí tres setmanes ho intentarem un altre vegada

Abans de la disputa del Rallye Rias Baixas el primer dissabte del mes de Juny, Vinyes-Lorza participaran, el pròxim cap de setmana, en el Rallye de terra de Càceres, segona prova del Campionat d’Espanya de l’especialitat.