Llovera-Corral abandonen en la primera jornada de Madrid.

Albert Llovera-Marc Corral (Fiat Stilo Abarth 1.8) han vist tallada la seva excel·lent marxa en el Campionat d’Espanya de Rallyes de terra a l’abandonar en la quarta especial del primer dia del Rallye de terra de Madrid. Llovera va trencar la transmissió del seu Fiat en el tercer quilòmetre de l’especial esmentada i no va haver cap opció de seguir en competició.

Llovera havia iniciat de manera excel·lent el seu cap de setmana a Madrid, el dijous vaig estar rodant amb el cotxe i tot va funcionar de meravella. Fins i tot vam aprofitar l’ocasió per a gravar unes imatges per a Televisió Espanyola. En els reconeixements tampoc hi va haver cap problema. Va ser a l’inici del rallye quan es van començar a torçar les coses, la primera especial la van neutralitzar i per tant la vam passar sense competir, en la segona vam arribar una mica desconcentrats i no vam tenir en cap moment un bon ritme. Les coses van millorar una mica a l’inici del segon bucle i va ser precisament quan semblava que havíem redreçat el rallye quan vam haver d’abandonar. El trencament de la transmissió es va produir després d’un dels nombrosos salts que hi havia en el recorregut, concretament en un rasant a l’inici de la segona especial (segona passada) potser el vam agafar amb masses ganes i al caure ja ens vam adonar que seguir era impossible. Demà espero fer-ho millor.

A partir de les 7h00 del matí, dia 11, Llovera-Corral al volant del seu Fiat Abarth 1.8 intentarem aprofitar la segona oportunitat que ens brinda el Rallye de terra de Madrid.

 

Servei de premsa.


 

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF