Llovera, altra vegada víctima de la seva agressivitat a Madrid.

Albert Llovera-Marc Corral (Fiat Stilo Abarth 1.8) tampoc van aconseguir completar la segona jornada del Rallye de terra Madrid i per tant es queden sense puntuar en la primera de les proves dobles del Campionat d’Espanya de Rallyes de terra. En aquest ocasió Llovera va haver de retirar-se al doblegar el pont del darrere del seu Fiat Stilo en la primera especial del dia.

Per al pilot andorrà el motiu de l’abandó ha estat l’excés de motivació amb el qual ha iniciat la prova, habitualment perdo bastant temps respecte als meus rivals en les passades inicials per les especials. Avui teníem millor feeling que ahir dissabte i he decidit jugar-me-la des de l’inici. La cosa ha anat bé fins que he entrat massa fort en un encreuament de dretes i s’ha doblegat el pont del darrere. Llovera ha intentat seguir però ha estat del tot impossible, el cotxe era impossible de conduir, no havia forma de dur-lo recte i per a evitar mals majors he decidit deixar el Rallye de Madrid, una prova a la qual vaig arribar amb moltes ganes de fer-ho bé i en la que en cap moment he pogut trobar el ritme adequat per a les especials que configuraven un traçat que per mi ha estat bastant dura.

La pròxima cita del Campionat d’Espanya de l’especialitat és a Palma del Rio (Còrdova), a mitjans d’octubre, serà la sisena prova del calendari del campionat esmentat. Un altre novetat en aquest calendari és la confirmació de la disputa de la prova de A Gudiña (Ourense) els dies 12 i 13 de novembre i en aquesta ocasió serà una prova doble, és a dir els dos rallyes que tancaran la terra espanyola 2005

Servei de premsa.



 

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF