Albert Llovera protagonista de Les alas del Fénix.

Avui dijous, dia 13, va tenir lloc en un hotel cèntric de Madrid la presentació del documental Les alas del Fénix basat en la trajectòria personal i professional de l’Albert Llovera. L’actor Javier Bardem i el pilot Carlos Sainz, amics personals de Llovera, van estar en l’acte donant suport al pilot andorrà. Cal ressaltar que tant Bardem com Sainz tenen un paper destacat a l’esmentat documental.

A la conferència de premsa que va seguir a un petit trailer de la presentació de Les Alas del Fénix, Llovera va ser el centre d’atenció del gran nombre d’integrants de la premsa de la capital d’Espanya presents a la sala. El pilot andorrà va respondre amb la seva naturalitat habitual a totes les preguntes que se li van fer, deixant molt sorpresos als que el coneixien menys. Per la seva banda, tant Bardem com Sainz, van deixar molt clara la seva admiració sobre el treball de l’Albert tant en la seva faceta humana com esportiva.

L’acte es va cloure amb un còctel en el que, una vegada mes, Llovera no va deixar d’atendre als mitjans que van demanar la seva presència tant per a gravar imatges com per respondre qüestions de manera particular.

Servei de premsa.

 

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF