Vinyes-Lorza esperen canviar la seva sort a Astúries.

Per fi el Campionat d’Espanya de Rallyes d’asfalt arriba a Astúries i ho fa com és habitual en la primera cita de cada temporada a Aviles, el rallye organitzat per la Escuderia Avilesina és el sisè d’esmentat campionat i el qual tanca la primera part del mateix o si ho prefereixen el qual dóna pas a les vacances estivals. Per a Vinyes-Lorza un descans per a carregar piles és necessari, encara que abans volen aconseguir un bon resultat, a poder ser un triomf, a Aviles, que els permeti recuperar opcions a un campionat que en aquests moments està complicat.

La duresa del Rallye Aviles és de tots coneguda, a pesar d’ésser de celebrar-se en el mes de Juliol, no falta la pluja i l’asfalt humit en alguna de les especials. El traçat d'aquest any té variacions notables respecte al de les últimes edicions. Una especial completament nova Agones (13,48 kms.,) formarà part de les seccions matinals al costat de les ja tradicionals Vegafriosa (12,58 kms.) i Santoseso (11,93 kms.). Per aquestes tres especials els participants passaran dues vegades durant el matí. A continuació altra vegada Santoseso, San Tirso (15,32 kms.), i San Pedro (21,34 kms.), aquestes últimes en dues ocasions, seran els escenaris per on els pilots es jugaran el triomf en el rallye, En total 490,17 kms., dels quals 161,23 seran de velocitat.

Vinyes es mostra, com és habitual, optimista abans d’iniciar el Aviles 2005, en aquests últims rallyes les coses no han sortit com nosaltres volíem però no ens podem rendir, cal seguir lluitant per a aconseguir un triomf que crec que mereixem. A Aviles ho tornarem a intentar i cal esperar que en aquesta ocasió la sort estigui de la nostra part. En aquesta prova, als rivals habituals, Sordo, Hevia, Fuster, Ojeda..., cal afegir un altre pilot que pot lluitar per un lloc entre els millors, arribem a Astúries i en aquestes carreteres tan lliscants Hevia corre a casa, però particularment penso que amb asfalt mullat i potser també en sec, Dani Sola, al volant d’un Mitsubishi 4x4, és un rival a tenir en compte. Crec que el Dani és un gran pilot, per alguna cosa està en el Munidal, i ens farà córrer molt.

El 29 Rallye de Aviles s’iniciarà a les 8h00 del pròxim dissabte, dia 9 de juliol, en el podi situat a la Plaça de Espanya de la localitat asturiana. El final del rallye aquesta previst a partir de les 21h40 en la mateix podi. Com és habitual el parc d’assistència estarà ubicat en les instal·lacions del Parqueastur, lloc on el divendres, dia 8, es portaran a terme les verificacions administratives i tècniques. El shakedown es disputarà entre les 14h00 i les 17h00 del mateix divendres.

El Campionat d’Espanya de Rallyes 2005 abans d’iniciar-se la prova de Aviles aquesta de la següent manera:
1.-Alberto Hevia 56 punts, 2.-Daniel Sordo 54 punts, 3.-Miguel Fuster 42 punts, 4.-Joan Vinyes 34 punts, 5.-Quique Garcia Ojeda, 30 punts.

Servei de premsa


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF