Llovera-Corral segueixen millorant a Finlàndia.

Albert Llovera-Marc Corral (Mitsubishi Evo VIII) es troben a un pas de complir el seu objectiu, o sigui d’entrar el seu Mitsubishi en el parc tancat final, en la seva segona participació en el Rallye de Finlàndia. Llovera ha completat la segona etapa en la 12a., posició de la classificació de Grup N (35a., del scratch) amb un temps de 3h02’48.5., a 22’41.1 de Flodin-Andersson (Mitsubishi Evo VIII), l’equip finlandès que contínua destacat al capdavant de la classificació del grup N i molt a prop dels deu millors, concretament el 13è., de la classificació scratch del rallye. Al final de la segona etapa, en el grup N, segueixen en carrera 19 equips dels 28 que van prendre la sortida.
Pel que fa a climatologia cal esmentar que a la jornada d’avui la pluja ha brillat per la seva absència, així doncs el sol i la temperatura agradable han acompanyat tant als participants com a la gran quantitat de public que s’ha concentrat en les especials i en el parc d’assistència.

L’optimisme i el cansament alhora quedaven reflectits en el rostre del pilot andorrà a l’acabar la segona etapa de la prova finlandesa del mundial, hem superat pràcticament un 80 % del rallye i de moment cada vegada estic mes a gust al volant del Mitsubishi. Vaig coneixent les seves reaccions i això em permet anar mes ràpid en l’especials, podríem dir que estic agafant confiança. La part menys positiva és que el cansament físic es va acumulant i després de dos dies de competició la meva força en les mans i braços ja no és la mateixa i en alguns moments he de reduir el ritme. Malgrat tot Llovera segueix el seu treball amb l’evolució hidràulica que l’ajudarà a les frenades, tinc molta confiança en aquesta ajuda sobretot en aquest cotxe que és molt mes pesat. Per tant seguim treballant per a millorar-la ja que això suposaria menys esforç en les frenades per a les meves mans i per tant el cansament es reduiria de manera considerable.

El dominador del Rallye de Finlàndia 2005, segueix sent l’equip local Gronholm-Rautianen (Peugeot 307 WRC) amb un temps de 2h22’30.7. AL final d’aquesta segona etapa el seu avantatge sobre el segon classificat , que segueix sent el Citroën WRC de Loeb-Elena, ha augmentat fins a 1’07.0. El segon Peugeot 307 WRC, pilotat per Martin-Park, contínua en tercera posició a 1’42.4 de Gronholm. Així doncs el podi final del Rallye sembla decideixo.

L’etapa que es disputarà demà (dia 7), té un total de 66,56 kms., cronometrats, és a dir solament falten dues passades per Kuohu (7,80 kms.,) i Kruununperä (25,48 kms.,) per a donar per finalitzada la prova que es corre en la regió dels llacs de Finlàndia. Després del que els pilots han superat sembla un tràmit però com bé diu Llovera, l’enemic a batre en aquesta etapa és el cansament, tant dels pilots com de les mecàniques.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF