Vinyes-Lorza tornen a la terra a Alcanyís.

Amb la segona edició del Rallye de terra d’Alcanyís s’inicia dissabte que ve, dia 2 d’abril, el Campionat d’Espanya de Rallyes sobre terra. Per a Joan Vinyes representa la tornada a l’especialitat en la que mes es diverteix i en la que vol reeditar els èxits de fa tres temporades. Per a aconseguir-lo contarà amb l’ajuda de Xavi Lorza com copilot i dels tècnics de ABF Sport que seran els encarregats de deixar el Peugeot GTI 2.0 en les millors condicions per a lluitar per la victòria en cadascuna de les proves.

Els organitzadors del campionat espanyol de terra, RACE i Octagon-Esedos, han previst un recorregut amb 5 trams cronometrats que s’hauran de superar dues vegades cadascun. En total 92,52 cronometrats dels 232,18 kms., que totalitza el recorregut. Com és habitual en aquesta competició els pilots coneixeran el recorregut el dia anterior al rallye just abans de l’inici dels reconeixements.

El pilot andorrà, que no ha disputat mai la prova d’Alcanyís, contarà amb l’experiència de Lorza que si va estar el juny de l’any passat en aquest rallye, pel que m’ha explicat el Xavi i les rumors que circulen, sembla ser que el recorregut serà bastant ràpid, amb molta pedra a les pistes i a més molt sec. En aquest moment penso que cal aprofitar al màxim els reconeixements de les especials i si cal anar de pressa doncs intentarem anar mes ràpid que els nostres rivals. En referència al Peugeot GTI 2.0 (ex-Ojeda) és un vehicle competitiu en les proves de terra, això va quedar demostrat la passada temporada ja que el Quique va guanyar el títol de dues rodes motrius amb aquest cotxe. De tota manera el que he intentat en aquesta pretemporada és deixar el cotxe al meu gust i estic molt satisfet del treball que hem fet sempre al costat dels tècnics de ABF Sport.

L’inici del Rallye de terra d’Alcanyís està previst a partir de les 9h00 del dissabte dia 2 d’abril des del podi instal·lat en la Plaça Espanya d’aquesta localitat. En la jornada anterior els equips hauran passat les verificacions administratives i tècniques, aquestes a la Plaça de braus d’Alcanyís, i a continuació, a les 20h00, es portarà a terme la cerimònia de sortida, una de les novetats de la present temporada també en aquest campionat.

Servei de premsa


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF