Segons Vinyes, Objectiu complert.

Joan Vinyes-Xavi Lorza (Peugeot 206 GTI 2.0) han aconseguit el triomf en el II Rallye de terra d’Alcanyís, en la categoria de 2 rodes motrius (12a., de la classificació scratch). L’andorrà ha aconseguit una victòria clara deixant a mes de 3’ al segon classificat, el pilot de Fiat, Miguel A. Garcia. Els germans Lemes al volant d’un Mitsubishi Lancer EVO VIII han estat els triomfadors absoluts del rallye.

La prova s’ha iniciat amb pluja, això ha canviat completament el decorat de les especials, de la pols abundant s’ha passat al fang que en alguna zona ha donat mes d’un ensurt als participants. Vinyes ha imposat un ritme molt regular sota la pluja i no ha deixat en cap moment la primera posició de la categoria. En la continuació el fang va desaparèixer i el pilot andorrà, amb mes confiança, va imprimir un ritme mes ràpid per a aguantar una posició en la scratch que estava amenaçada per alguns vehicles de major potència.

Per a Vinyes ha estat una rallye sense problemes segons ens comenta ell mateix, el cotxe ha funcionat a la perfecció i tan sols la pluja que ha caigut durant tot el matí ens ha complicat un poc el rallye, havia zones molt brutes de pedres i es tenia que anar molt concentrat per a no sortir-se de la pista. Les coses han canviat a la tarda, les pistes s’havien assecat, les especials eren molt ràpides i a mesura que passaven els quilòmetres hem agafat confiança i en la part final del rallye crec que hem anat molt de pressa. Vinyes estava molt satisfet poc abans de pujar al podi, a pesar que tenia confiança que ho podríem fer bé faltava confirmar-ho, i això ho hem aconseguit. En bona lògica el nostre lloc en les carreres d’aquest campionat ha de ser aquest, els cotxes que tenim per davant tenen tracció total i molta mes potència. Solament amb l’acceleració que tenen ja ens superen clarament. Quedar entre els 10 millors en algun rallye serà complicat.

A partir d’ara Vinyes-Lorza tornen a canviar el xip i comencen a pensar altra vegada en l’asfalt. Per a tornar a córrer sobre terra haurien d’esperar pràcticament un mes i mig, si no hi ha modificacions en el calendari, en la disputa del Rallye de Caceres els dies 20 i 21 de Maig.

Servei de premsa


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF