Vinyes-Lorza van A Càceres a per el triomf en les 2RM .

Amb el temps just de canviar l’equipatge, Joan Vinyes-Xavi Lorza es disposen a viatjar fins a Càceres on disputaran el Rallye de Terra Càceres 2016, segona prova del Campionat d’Espanya de l’especialitat. El pilot andorrà que en aquesta ocasió pilotarà un Peugeot 206 GTI 2.0, espera rescabalar-se del revés sofert a l’asfalt de Cantàbria, pujant al esglaó mes alt del podi de la categoria de dues rodes motrius, en el rallye de la capital extremenya.

Per a aquesta segona prova de la temporada RACE i Octagon-Esedos, organitzadors del certamen han preparat un recorregut amb un total de 5 trams cronometrats diferents, dels quals dos es disputaran solament una vegada. En total el recorregut del rallye suma 287,98 kms., dels quals 80,21 corresponen a les especials esmentades.

Afrontem el rallye de Càceres amb el mateix objectiu que a Alcanyís, guanyar la nostra categoria a més de passar-ho tan bé com sigui possible pilotant sobre terra. En aquesta ocasió no tenim referències de com són les especials ni el tipus de pista pel qual es desenvolupa la prova. En els reconeixements ho descobrirem tot. Amb aquesta mentalitat Vinyes afronta el llarg desplaçament, gairebé 1000 kms., fins a Càceres. El pilot andorrà no ha pujat al Peugeot que pilota en els rallyes de terra però això no pensa que sigui un handicap, en la primera prova tot va funcionar sense problemes, he parlat durant aquest període de temps amb Arcadi (responsable de ABF-Sport) per a millorar alguns detalls. De tota manera si hi ha la possibilitat de provar el cotxe abans d’entrar al parc tancat ho farem.

La Plaça Major de Càceres serà l’escenari en el qual es situarà el podi de sortida del rallye. L’inici del mateix està previst a les 9h00 del proper dissabte, dia 20, mentre que l’entrada del primer participant al parc tancat final es portarà a terme a la 17h51 del mateix dia. Com és habitual durant la jornada anterior els equips estaran ocupats amb les verificacions i reconeixements a part de donar els últims retocs als cotxes amb els quals disputaran la prova. La cerimònia de sortida s’iniciarà a les 20h00 del divendres i a partir d’aquest moment els vehicles ja quedaran situats a la Plaça Major de Càceres en règim de parc tancat.

Després de la prova disputada a Alcanyís la classificació del Campionat d’Espanya de rallyes de terra en la categoria de 2 rodes motrius està de la següent manera:
1.- Joan Vinyes, 32 punts, 2.-Josep Bruguera, 25 p., 3.-Alfonso Viera, 20 p., 4.-Miguel Garcia, 16 p., 5.-Isaac Guillen, 12 p.

Servei de premsa.


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF