A Caceres, segon triomf de Vinyes-Lorza en la Agr.II.

La primera edició del Rallye de terra de Caceres 2016 s’ha desenvolupat de manera molt positiva per a Joan Vinyes-Xavi Lorza (Peugeot 206 GTI) ja que a més d’aconseguir una victòria clara a la categoria de dues rodes motrius ha aconseguit entrar en la 6a., posició de la classificació scratch de la prova extremenya del Campionat d’Espanya de l’especialitat. El triomf absolut de la prova ha estat per a Pinker-Price que al volant d’un Subaru Impreza han superat als Mitsubishi Lancer Evo VIII de Villanueva-Tramont ( a 0’ 38.2) i els germans Lemes (0’45.7).

Per a Vinyes la prova s’ha desenvolupat sense massa problema, ha estat el mes ràpid de l’Agrupació II en la primera especial i ha anat ampliant les diferències a mesura que transcorrien les especials. En aquesta ocasió l’han acompanyat en el podi de la categoria de dues rodes motrius Viera-Perez (Seat Ibiza 1.8 T) que han estat segons a 1’ 31” , mentre que la tercera posició ha estat per al Fiat Stilo Abarth 1.8 de Fernandez-Serrano a 2’30”. En la part final de la prova el pilot andorrà ha estat molt pendent de Claudio Aldecoa-Alex Romaní (Mitsubishi Lancer Evo VIII) per a defensar la sisena posició de la scratch, finalment la lluita ha estat favorable a l’andorrà per 0,5”.

Per al pilot andorrà el rallye s’ha desenvolupat tal com ho havia previst, la nostra idea inicial era fer un rallye de menys a mes ja que la primera especial era sens dubte la mes trencada i per tant no volíem arriscar des de l’inici. A mesura que avançava el rallye hem millorat posicions, la duresa del recorregut ha provocat l’abandó de varis dels nostres rivals amb vehicles mes potents . Estar entre els deu millors era, potser, el millor objectiu que Vinyes podia imaginar, per a nosaltres l’objectiu prioritari era guanyar la nostra categoria i mantenir el liderat en el campionat, estar entre els deu millors del rallye és una satisfacció, ho havia pensat però ... La veritat és que tot ha sortit com ho havíem plantejat, el Peugeot ha funcionat sense problemes i m’ho he passat molt bé.

La classificació final del Rallye de terra de Caceres ha quedat de la següent manera:
1.-Pinker-Price (Subaru Impreza) 47’48.4 2.-Villanueva-Tramont (Mitsubishi Lancer Evo VII) a’0 38.2 3.-Lemes-Lemes (Mitsubishi Lancer Evo VIII) a’0 45.7 4.-Muniente-del Corral (Mitsubishi Ev o VIII) a’1 41.1 5.-Vidal-Lema (Mitsubishi Lancer Evo VII) a’2 35.8 6.-Vinyes-Lorza (Peugeot 206 GTI) a’3 15.4

La classificació de l’Agrupació II ha quedat aixì:
1.-Vinyes-Lorza (Peugeot 206 GTI) 51’03.9 2.-Viera-Perez (Seat Ibiza 1.8) a 1’32.4 3.-Fernandez-Serrano (Fiat Stilo Abarth 1.8) a 2’00.3 4.-Bruguera-Paré (Peugeot 206 XS) a 2’32.4 5.-Perez-Moreno (Fiat Punto HGT) a 3’47.6

 

Servei de premsa


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF