Vinyes-Lorza abandonen a Lleó sent capdavanters.

L’esforç realitzat per Vinyes-Lorza no ha tingut recompensa, el pilot andorrà ha abandonat el Rallye de terra de León després de la quarta especial al trencar un palier del seu Peugeot 206 GTI. En el moment de l’abandó Vinyes-Lorza eren els clars dominadores de l’Agrupació II, dues rodes motrius, superaven a la seva immediat perseguidor, l’equip local Abel Fernandez-Iñigo Serrano (Fiat Stilo Abarth, en 45 “.

Per al pilot andorrà aquest rallye ha estat completament atípic, hem començat els reconeixements a les 6h00 sense pràcticament temps de descansar després d’efectuar el desplaçament des d’Ourense. L’inici de la prova ha resultat positiu i ens hem situat al capdavant de la nostra categoria. El trencament del palier mes o menys a la meitat de la quarta especial, ens ha fet perdre mes de 3’ i la possibilitat d’estar entre els millors al final. Malgrat tot Vinyes i els tècnics de ABF Sport han valorat la possibilitat de seguir en carrera una vegada arreglat el problema mecànic, ho hem valorat i a punt hem estat de sortir altra vegada, de tota manera al fer quatre sumes amb els temps hem vist que era gairebé impossible puntuar, a més per a intentar-lo havíem de sortir a l’atac arriscant al màxim i la veritat és que no em sentia molt a gust en els trams cronometrats d’aquest rallye per a sortir a per totes. Està clar que aquest no era el nostre cap de setmana

El Rallye de Aviles (8 i 9 de Julio), sisena prova del Campionat d’Espanya de l’especialitat sobre asfalt, és la pròxima cita per al pilot andorrà. Vinyes espera que la sort hagi canviat i poder iniciar les vacances amb un resultat que permeti tenir esperances de cara a la segona part dels diferents campionats.

Servei de premsa.


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF