Problemes mecànics deixen a Vinyes fora del I Rallye de Madrid.

Joan Vinyes-Jordi Mercader no han pogut completar el I Rallye de terra de Madrid, quarta del Campionat d’Espanya de l’especialitat, en el seu debut pilotant el Peugeot 206 XS. Un problema mecànic, concretament han perdut una roda en la quarta especial de la prova, els ha obligat a abandonar quan eren capdavanters de la categoria de dues rodes motrius.

Vinyes i Mercader era la primera vegada que competien junts i per tant un dels objectius d’aquesta primera jornada del Rallye de Madrid era iniciar un procés d’adaptació, que després del poc que han pogut competir avui el pilot andorrà pensa que serà curt, Jordi és un copilot amb molts anys d’experiència i per tant creo que aconseguirem adaptar-nos amb rapidesa, ahir fent els reconeixements ja parlem de com cap a les notes i no va haver cap problema. Una llàstima que avui ens hàgim quedat a mig rallye. Ha estat una avaria que s’ha produït sense motiu aparent, és a dir no hi hagut cap sortida de pista ni altre motiu que justifiqui el succeït, després d’iniciar el rallye amb alguns dubtes, a poc a poc hem anat agafant confiança, a l’iniciar el segon bucle hem augmentat el ritme i hem incrementat les diferències respecte als rivals de la nostra categoria. En els primers quilòmetres de la segona passada per l’especial B he notat una mica rar en la frenada, després semblava una burxada fins que ens hem adonat que havíem perdut la roda dreta de darrere. S’ha trencat el buje, que per cert era nou, i en aquest s’acabat s’ha acabat el rallye.
A pesar de l’incident Vinyes està animat i amb ganes de seguir demà una vegada reparat el cotxe, aprofitarem la possibilitat que es tracta de dues rallyes independents per a poder sortir demà he intentar augmentar el nostre compte de punts en la classificació provisional del campionat.

Així doncs Vinyes-Mercader ho intentaran de nou demà a partir de les 7h00 en un traçat molt semblant al d’avui, amb 9 especials i alguna cosa mes de 300 kms., cronometrats.

 

Servei de premsa.

 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF