Una punxada allunya a Vinyes-Mercader del podi de la AGRII.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Peugeot 206 XS) han completat el II Rallye de terra de Madrid en la setena posició de la categoria de dues rodes motrius (22o., scratch). Vinyes que tampoc ha tingut una jornada del tot tranquil·la, almenys ha pogut competir i ha demostrat que està al seu nivell habitual. La prova és que ha marcat el millor temps de la categoria de dues rodes motrius en cinc de les nou especials disputades.

Avui les cosa tampoc van començar del tot bé per a Vinyes, va ser a la part inicial de la segona especial, hem punxat i hem perdut mes o menys 5 minuts en canviar la roda. Recuperar aquest temps en una prova com aquesta és pràcticament impossible, de totes maneres hem decidit seguir en carrera per a fer quilòmetres al costat de Jordi i anar polint conceptes, cosa habitual quan comences a córrer amb un copi amb el qual no has compartit mai l’habitacle d’un cotxe. A pesar dels problemes que han sorgit durant el cap de setmana valora de manera positiva la seva participació a Madrid, per sort ahir vam poder arreglar el cotxe i avui hem pogut sortir a per totes. Llàstima de la punxada, sense aquest contratemps crec que hauríem lluitat amb Sevilla pel triomf, de totes maneres són coses de les carreres i avui ens ha tocat a nosaltres. El mes important és que sobretot durant tot aquest segon dia hem mantingut un ritme molt alt i regular alhora ,i això deixa bones sensacions per a seguir lluitant pel campionat de dues rodes motrius. Cal esmentar que Sevilla és de Navalcarnero localitat al voltant de la qual estaven marcades totes les especials i per tant coneix a la perfecció el terreny en el que s’ha disputat la prova.

La classificació final de la categoria de dues rodes motrius ha quedat de la següent manera:
1.-Sevilla-Ferrero (Fiat Stilo Abarth 1.8) 57’47.4 2.- Bruguera-Vaig parar (Peugeot 206 XS) a 0’ 29.0 3.- Garcia-Ranero (Fiat Stilo Abarth) a 0’ 29.3 .... 7.- Vinyes-Mercader (Peugeot 206 XS) a 4’ 22.6.
El campionat de la mateixa categoria queda així:
1.-Enrique Sevilla, 90 puntos, 2.- Josep Bruguera, 85 p., 3.- Alfonso Viera, 83 p., 4.- Joan Vinyes, 68 p.

Palma del Rio (Còrdova) serà l’escenari de la pròxima cita del Campionat d’Espanya de l’especialitat els dies 14 i 15 octubre. Finalment la prova que tancarà el calendari serà la de A Gudiña (Orense) els dies 12 i 13 de novembre i en aquesta ocasió serà una prova doble, és a dir els dos rallyes que tancaran la terra espanyola 2005.

Xavi Lorza protagonista en el Rallye de Madrid.

A pesar de no poder estar físicament en el Parc d’Assistència de las Rozas (Madrid) Xavi lorza ha estat protagonista destacat de la prova de terra de Madrid, ens han preguntat per ell moltes vegades, des de pilots i copilots fins a afeccionats de totes les parts d’Espanya que han viscut en directe, el primer que no ha pogut córrer Xavi en molts anys. El denominador comú de totes les opinions és sens dubte el desig que té tothom que aquest copilot grandullon es recuperi com més aviat millor i pugui viure com ell decideixi l’esport en el qual ha deixat petjada en els últims anys

Servei de premsa.

 

 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF