A Còrdova, Vinyes-Mercader volen llimar diferències respecte als líders.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Peugeot 206 XS) esperen canviar la seva sort en el Rallye de terra de Palma del Río, sisena prova del Campionat d’Espanya de l’especialitat, i d’aquesta manera recuperar part de les posicions perdudes en la classificació provisional de la categoria de dues rodes motrius. Vinyes que va guanyar les dues primeres carreres del campionat, situant-se com a líder destacat, fa tres rallyes seguits que pràcticament no ha pogut afegir punts al seu compte particular.

Per a la primera i única visita a Andalusia, els organitzadors han previst un recorregut amb 5 especials que es disputaran dues vegades cadascuna, en total 90,36 kms., cronometrats dels 221,52 kms., que té en total la prova. El centre neuràlgic de la prova, a nivell organitzatiu estarà ubicat en el Teatro Coliseo de la localitat cordovesa, mentre que en el Parc del Recinte Ferial de Palma del Río estarà situada la zona d’assistència i el podium de sortida i arribada del rallye.

L’objectiu de Vinyes en aquesta prova és el triomf per a seguir amb opcions al títol, hem de sortir a per totes, tenim un desavantatge considerable amb els que ens precedeixen en la classificació i un triomf és l’únic resultat vàlid per a mantenir-nos vius en el campionat. Espero que en aquesta prova els problemes mecànics ens respectin i puguem estar al final a l’esglaó mes alt del podi de la nostra categoria. Després de les dues participacions en el campionat català de l’especialitat, Vinyes espera tornar a estar al mateix nivell que al principi de temporada, la prova de Madrid va ser tot un repte personal per mi, els resultats no van acompanyar però , com ja vaig dir llavors, vaig acabar molt satisfet de com em vaig trobar al volant d’un cotxe de competició després de gairebé dos mesos d’inactivitat. També era la primera prova amb el Jordi (Mercader) a la meva dreta, en fi... penso que la situació ha millorat considerablement i solament ens falta un triomf per a recuperar totalment la confiança.

El rallye de terra de Palma del Río s’iniciarà a les 7h30 del matí del pròxim dissabte, dia 15, amb la sortida de la primera moto participant, per primera vegada les motos van per davant. El primer cotxe té prevista la sortida a les 8h05. L’arribada del primer vehicle al parc tancat final, situat en el Parc del Recinte Ferial de l’esmentada localitat cordovesa, aquesta prevista a les 18h01 del mateix dissabte.

La classificació provisional de la categoria de 2RM del Campionat d’Espanya de Rallyes de terra és la següent:
1.-Enrique Sevilla, 90 punts, 2.- Josep Bruguera, 85 p., 3.- Alfonso Viera, 83 p., 4.- Joan Vinyes, 68 p. 5.- Abel Fernandez i Miguel Garcia con 58 p.

Servei de premsa.


 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF