En A Gudiña, nou triomf per a Vinyes-Mercader.

Segon triomf consecutiu (sisena posició scratch) per a Joan Vinyes-Jordi Mercader (Peugeot 206 XS) en el campionat d’Espanya de rallyes sobre terra en la categoria de dues rodes motrius, per a Vinyes aquest triomf aconseguit en el I Rallye de terra d’Ourense és el quart en aquest campionat. Així doncs, mancant l’última prova , que es disputarà demà (dia 13), el pilot andorrà s’ha situat a tan sol tres punts del liderat que segueix en poder de Josep Bruguera. Vinyes-Mercader han aconseguit un triomf còmode ja que han superat en mes de 2’ al segon classificat, Bruguera-Paré (Peugeot 206 XS) , mentre que el tercer lloc ha estat per al Fiat Stilo Abarth 1.8 de Garcia-Ranero a mes de 3’ .

Vinyes-Mercader han completat un I Rallye de terra d’Orense impecable, han sortit a per totes per a evitar sorpreses i han marcat tots els scratch de la seva categoria, a més de situar-se entre els deu millors de la classificació scratch en totes les especials. Tal com estava previst, la jornada ha tingut a la climatologia com protagonista, pluja, boira, núvols, sol radiant, per a acabar amb pluja abundant. El fred si que ha estat una constant durant tot el dia, els termòmetres s’han mantingut sempre per sota dels 6º.

El pilot andorrà estava satisfet tant de la seva actuació com del triomf en el primer dia de competició en A Gudiña, aquest triomf ens permet donar un pas mes cap al títol de 2 rodes motrius. En aquesta prova tot ha anat a la perfecció, els trams eren complicats però hem encertat tant en la preparació del nostre cotxe com a sortir a per totes, això ens ha permès mantenir la concentració en tot moment. Per a la segon rallye en A Gudiña, Vinyes és partidari de seguir de la mateixa manera encara que sembla ser que les previsions meteorològiques prediuen una jornada fins i tot amb neu, això diuen encara que avui hem vist un mica de tot. Pel que fa al rallye intentarem repetir la mateixa actuació d’avui, encara que distanciem als nostres rivals de categoria mantindrem el nostre ritme, com he comentat abans és una bona manera d’estar concentrats. A més les especials de matí, sobretot el bucle inicial, amaguen moltes pedres de grans dimensions entre l’herba que pot provocar mes d’un esglai.

Clasificació del I Rallye de terra d’Ourense categoría de dos rodes motrius.
1.- Vinyes-Mercader, 1h16’43.0 2.-Brugera-Paré, a 2’29.1 3.-Garcia-Ranero, a 3’23.5 4.-Fernandez- Piris, 5’45.3 5.-Llovera-Cruz, a 6’53.2
Clasificació provisional del Campionat d’Espanya de Rallyes de terra 2005 AGR2.
1.- Josep Bruguera, 135 punts, 2.- Joan Vinyes, 132 p. 3.-Miguel A. Garcia, 78 p. 4.-Enrique Sevilla, 90 p., 5.- Alfonso Viera, 83 p.

El II Rallye de terra d’Ourense s’iniciarà demà (dia 13) a la 8h00 en el podi situat en la zona d’aparcament Renfe de A Gudiña, l’arribada de la prova es portarà a terme sobre les 17h00 en el mateix podi.

Servei de premsa.


 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF