Vinyes-Mercader abandonen el II Rallye de terra d’Ourense.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Peugeot 206 XS) van ser víctimes d’una dels nombrosos paranys que amagava el recorregut de el II Rallye de terra d’Ourense, última prova del Campionat d’Espanya 2005 de l’especialitat, i han hagut d’abandonar tot just començar. Així doncs Vinyes no podrà repetir el títol de campió d’Espanya de la categoria de dues rodes motrius que va aconseguir en el 2001, aquesta temporada serà sub-campió.

El pilot andorrà una mica decebut per l’abandó contava així com s’havia produït l’incident que els va obligar a deixar la cursa, va ser al final de la primera especial del dia, faltava mes o menys a un quilòmetre, quan hem copejat contra una pedra, de les moltes que estaven amagades entre l’herba de la pista. Hem topat amb el carter i al final de tram hem vist que estava trencat. L’abandó era obligat i per tant allí deixem tota opció seguir lluitant pel títol que perseguíem. Vinyes, que ha aconseguit el triomf en la meitat de les proves del campionat, no podrà ser campió de la seva categoria en Campionat d’Espanya de Rallyes de terra 2005, crec que ens ha faltat un mica de sort per a aconseguir ser campions, el cap de setmana de Madrid va anar particularment negatiu quant a resultats ja que marxem en blanc d’aquesta prova. El d’avui era una mica que podia passar i ... de totes marxo de Gudiña amb el positiu, en la jornada d’ahir va’m estar a gran nivell, aconseguint bons registres amb boira, pluja, en fi en condicions meteorològiques no-res favorable i en un terreny molt complicat.

Amb les proves disputades en A Gudiña s’acaben les proves del calendari nacional espanyol. Per la seva banda Vinyes-Mercader encara tenen la possibilitat de participar en l’última prova del Campionat de Catalunya que es disputarà a Tarrega (Lleida) el segon cap de setmana de Desembre, de tota manera estem parlant d’una possibilitat que cal confirmar.