Vinyes-Mercader disputaran el Rallye de terra de Cervera.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Peugeot 206 XS) estaran diumenge que ve, dia 18, en el podi de sortida del 6è., Rallye de terra Ciutat de Cervera, segona prova puntuable per al Campionat de Catalunya de l’especialitat. Per al pilot andorrà i el seu copilot, l’objectiu principal en aquesta prova és continuar amb el procés d’adaptació que van iniciar el passat cap de setmana a Madrid.

La prova organitzada pel WRC Management de Tarrega tindrà un total de 6 especials (3 de diferents) que sumen un total 48,46 kms., de velocitat dels 95,44 que configuren el recorregut total del ral·li. Els prop de 50 equips participants tindran 3 hores per a portar a terme el reconeixement de les especials a partir de les 16h10 del dissabte, dia 17. El parc d’assistència estarà situat en el Polígon Industrial de Cervera.

Vinyes es mostra molt animat amb seguir treballant al costat de Jordi Mercader, de Madrid vaig marxar molt satisfet amb el resultat i de com em vaig trobar al volant del cotxe. Encara que també va quedar clar que hem de treballar amb el Jordi per a millorar alguns aspectes de com m’agrada que em cantin les notes en plena competició. Un rallye com el de Cervera, que no requereix un gran desplaçament, és una ocasió que no podíem desperdiciar per a seguir amb el nostre procés d’adaptació. A Cervera, Vinyes es trobarà amb rivals directes al títol del Campionat d’Espanya de dos rodes motrius, es el cas de Josep Bruguera, sempre és bo tenir referències amb rivals que, per exemple, a Cordoba lluitarem per a aconseguir el mateix objectiu. A Cervera el nostre treball és un altre, de tota manera si guanyem millor.

Així doncs la cita és a les nou de matí de pròxim diumenge en el podi situat en la plaça Pius XII de Cervera, en aquest moment es donarà la sortida al primer participant del Rallye de terra Ciutat de Cervera. El final del rallye està previst quatre hores mes tarda en el mateix podi.

Servei de premsa.

 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF