El Rallye de terra de Figueres nou repte per a Vinyes-Mercader.

Després del triomf absolut aconseguit fa tres setmanes a Cervera, Joan Vinyes-Jordi Mercader (Peugeot 206 XS ) afronten amb moltes ganes de tornar a pujar al esglaó mes alt del podi en el VII Rallye de terra Quatre Rodes Ciutat de Figueres, tercera prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat, que es disputarà diumenge que ve, dia 9, a partir de les 8 del matí.

Per a l’edició 2005 de la prova gironina, els organitzadors, Quatre Rodes C.E., han previst un recorregut amb dues especials que es disputaran tres vegades cadascuna, en total 63.90 kms de velocitat dels 122 kms, que suma en total el traçat del rallye.

Vinyes, com és habitual en ell, sortirà a la prova de Figueres amb la intenció de guanyar encara que considera que, serà difícil sorprendre altra vegada a rivals que piloten vehicles mes potents. El traçat de les especials també serà decisiu per a veure si tenim possibilitats de repetir triomf en aquest campionat. Així doncs anirem pas a pas, després dels reconeixements del dissabte ja tindrem una idea del que es pot fer, sortirem a la prova a donar-ho tot i després dels primers bucles veurem on estem en la classificació i ... . Per al pilot andorrà la cursa de Figueres li servirà de preparació per a la prova del Campionat d’Espanya que es disputarà la setmana següent, després de tres setmanes sense competir sempre és convenient tornar a pilotar per a no perdre el ritme. Tant a mi com al Jordi (Mercader) aquest rallye ens servirà per a seguir amb l’adaptació mútua i estar en les millors condicions per a Còrdova on ens jugarem el poder seguir lluitant per el títol de dues rodes motrius del campionat d’Espanya .

Tal com hem esmentat la sortida del primer equip participant es donarà a les 8h00 del matí del proper diumenge al podi del Passeig Nou de Figueres, mentre que el final de la prova està previst a partir de les 13h33 al parc tancat situat en el mateix passeig. La base del rallye estarà situada al Polisportiu de la localitat gironina mentre que el parc d’assistència estarà ubicat a l’aparcament de les piscines Navata.

Servei de premsa.

 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF