Vinyes-Mercader abandonen el Rallye de Figueres.

Problemas mecànics han obligat a Joan Vinyes-Jordi Mercader (Peugeot 206 XS ) a deixar el Rallye Quatre Rodes Ciutat de Figueres just al inici de la tercera especial de la cursa, segona passada per el tram A. Vinyes-Mercader estaven situats en la segona posició scratch en el moment de l’abandonament, a 23” del Mitusubishi Evo VII de Ramon Ribalta, i per tant tenien moltes possibilitats d’estar en el podi final d’aquesta tercera cursa del Campionat de Catalunya de Rallyes de terra.

El motiu de l’abandonament ha estat concretament el trencament del palier davanter de l’esquerra, continuar era possible però segons Vinyes, no valia la pena arriscar i malmetre mes la mecànica, per davant tenien pràcticament un bucle sense, dues especials, abans d’arribar a l’assistència. Així doncs hauríem perdut molt temps i a més el proper cap de setmana tenim que competir a la cursa del Campionat d’Espanya que es disputa a Palma del Río (Córdoba), estic convençut que parar era el mes lògic. Segons el pilot andorrà, el rallye de Figueres no era precisament fàcil, les especials tenien canvis constats i per tant era complicat torbar un bon ritme de cursa. De totes maneres crec que a la primera passada per las especials les coses havien anat força bé i a part de Ribalta, líder del Campionat, la resta de vehicles de tracció total els teníem per darrera .

A partir d’aquest moment Vinyes centrarà tots els esforços en la prova de Palma del Río, que es disputarà el dia 15 d’aquest mes d’Octubre, en la que es juga bona part de les seves possibilitats de seguir lluitant pel títol espanyol de dues rodes motrius. La propera setmana el Peugeot serà totalment revisat per els tècnics d’ABF Sport i una vegada en terres andaluses Vinyes intentarà tenir un primer contacte amb les pistes cordoveses que segons les referències que té tenen una terra molt particular.

Servei de premsa.


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF