Joan Vinyes estarà a Lloret mirant al futur

El 53 Rallye Costa Brava serà la prova que tindrà, els pròxims dies 8 i 9 d’Abril, a Lloret de Mar com centre neuràlgic en la present temporada. La normativa internacional ha provocat que el Rallye Catalunya s’hagués de desplaçar a Tarragona, però els que tants anys han lluitat per a tenir un rallye en la localitat gironina no s’han rendit i han rescatat un nom il·lustre en la història dels rallyes, el Costa Brava. Aquest any puntuarà per al Campionat de Catalunya de l’especialitat sobre asfalt i passarà la inspecció dels comissaris de la Federació Espanyola perquè pugui entrar en el calendari espanyol del 2006.

Davant aquesta perspectiva Joan Vinyes ha considerat oportú participar en el Costa Brava 2005 amb la finalitat de conèixer a prova a fons. Vinyes-Lorza pilotaran un Peugeot 206 GTI i contaran amb el suport dels tècnics de ABF Sport.
El recorregut té un total de 533,86 kms., dels que 155,26 kms., són cronometrats. En les dues seccions matinals les especials a superar seran, Tossa-Sant Feliu (20,00 kms.), La Ganga (8,20 kms.) i Santa Pellaia (11,99 kms.). A la tarda Sant Grau (13,39 kms.), Els Angels (15,75 kms.) i La Bisbal (8,30 kms.), també dues vegades cadascuna, seran les cronometrades que afrontaran els equips participants.

Per al pilot andorrà participar en un rallye de les característiques del Costa Brava 2005 era gairebé obligat, estem a principi de temporada i tenim moltes ganes de competir i cal aprofitar un rallye que podem disputar sense fer un desplaçament de molts quilòmetres. A més poder entrenar i córrer, amb mes o menys tranquil·litat, una prova que possiblement l’any que ve l’hauríem de disputar a tope, crec que és una bona inversió esportiva. De tota manera per a aquest rallye Vinyes no podrà contar amb el Peugeot 206 S1600 amb el qual disputa el Campionat d’Espanya, això era impossible tenint en compte que la següent setmana disputem el Rallye de Canàries i per tant els cotxes fa dies que estan embarcats. Hem llogat un Peugeot 206 GTI que poc té a veure amb el que pilotem habitualment. En aquesta ocasió l’objectiu és conèixer el rallye, i si al final podem estar en els llocs capdavanters doncs molt millor.

La prova s’iniciarà dissabte que ve, dia 9 d’Abril, a partir de les 7h30 en el podi situat en el Passeig Marítim de Lloret de Mar. El final està previst en el mateix podi a partir de les 21h30. Les verificacions es faran durant la jornada anterior al rallye en el Poliesportiu de Lloret mentre que el shakedown se celebrarà, en el tram conegut com la Creu de Lloret, entre les 14h00 i les 18h00 del mateix divendres dia 8 d’abril.

Servei de premsa


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF