Cinquena posició per a Vinyes-Lorza a Lloret.

Joan Vinyes-Xavi Lorza (Peugeot 206 GTI) van acabar en la cinquena posició el 53 Rallye Costa Brava, primera prova del Campionat de Catalunya de Rallyes d’asfalt 2005. El rallye ha estat dominat de manera clara per l’equip campió de Catalunya de l’especialitat, Membrado-Vilamala, al volant d’un Renault Clio 1600. Per a Vinyes poder acabar la prova ha estat tot un èxit ja que el que volia era competir en unes especials que probablement l’any que ve formin part del calendari del Campionat d’Espanya.

El pilot andorrà va començar el rallye en posicions de podi, però unes proves de pneumàtics en la segona secció del matí el van endarrerir fins a la sisena posició. A partir d’aquí Vinyes va tornar a la normalitat però els seus rivals mes directes amb vehicles mes potents s’havien escapat i recuperar un lloc en el podi final era pràcticament impossible.

En el parc tancat del Passeig Marítim de Lloret de Mar, Vinyes estava molt satisfet de com s’havia desenvolupat el rallye, hem fet molts quilòmetres al volant d’un cotxe que no coneixíem i en unes especials en les que feia anys que no hi passava. Marxem de Lloret amb molta informació i aquest era el nostre objectiu quan vam decidir fer la inscripció a la prova. Malgrat tot una de les posicions de podi ha estat prop, és possible, si no haguéssim fet les proves de pneumàtics no se el que hagués passat. De tota manera els cotxes que ens precedeixen en la classificació són mes potents que el nostre. A més, excepte Quique Ojeda, amb equips habituals en el Campionat de Catalunya.

La classificació final del 53 Rallye Costa Brava ha quedat de la següent manera: 1.-Membrado-Vilamala (R/Clio S1600) 1h47’09.0 2.-Zurita-Cué (Ford Escort WRC) a 2’08.2 3.-Ojeda-Barrabes (Peugeot 206 RC) a 2’15.3 4.-Olle-Izquierdo (Seat Cordoba WRC) a 3’05.7 5.-Vinyes-Lorza (Peugeot 206 GTI) a 3’54.2 .

La pròxima setmana Vinyes-Lorza si que tenen una veritable prova de foc, disputaran el Rallye de Canàries, segona prova del Campionat d’Espanya, al volant, aquesta vegada sí, del Peugeot 206 S1600. Hauran de donar el millor de si mateixos per a mantenir distàncies en l’esmentat campionat.

Servei de premsa


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF