El traçat del G.P. d’Andorra supera l’examen del Jury.

Els membres del jurat internacional del G.P. d’Andorra de trial (jury) acompanyats pel director del trial, Josep Puntì, han portat a terme la inspecció de les zones que formen part del traçat de la prova andorrana del Campionat del Món de l’especialitat. El resultat ha estat positiu i tan solament s’han hagut d’efectuar lleugers retocs provocats per la prova puntuable per a les categories inferiors del Campionat d’Espanya que s’ha disputat abans de realitzar l’esmentada inspecció per part del jury.

Per a Josep Punti, president de la Federació Motociclista d’Andorra i director de la prova, comentava just després d’acabar la visita de les zones, els arranjaments que cal fer que fer eren previsibles a causa del centenar de pilots que han participat en la prova del Campionat d’Espanya. Per a demà tot estarà tal com ho han demanat els membres del jury. Precisament la gran participació en la prova del campionat espanyol ha estat la primera sorpresa agradable del cap de setmana, així és, no esperàvem que prop d’un centenar de pilots es desplacessin fins a Sant Julià per a participar en la prova de nacional espanyol. El divendres a la tarda va haver alguna aglomeració en les verificacions perquè a més es van presentar pràcticament tots alhora.

 

La prova del Campionat del Campionat d’Espanya, en opinió de la majoria de participants, ha estat molt dura sobretot per la forta calor que ha fet durant tota la jornada en Sant Julià de Loria. Les classificacions han quedat de la següent manera:
Veterans.
1.-Joan Sole (Beta) 32 punts, 2.-Josep Vilarrasa (Scorpa) 32 p., 3.- Carlos Casas (Montesa) 35 p.,.. els pilots andorrans han quedat en les següents posicions
6.- Xavier Cristina (Montesa) 40 punts, 13.- Pere Martí (Sherco) 52 p., 19.- Alex Lladó (Gas Gas) 73 p., Josep A. Sanchez (Montesa) 112 p .
Cadet.
1.-Pau Botella (Gas Gas) 25 punts, Adrian Pastoriza (Sherco) 39., Marc Company (Sherco) 39 p .
Sènior C .
1.-Francisco Recio (Beta) 31 punts, Victor Llauris (Gas Gas) 38 p., Sergio Puyo (Sherco) 44 p .
Junior Absolut.
1.-Alfredo Gomez (Gas Gas) 22 punts, 2.- Laia Sanz (Montesa) 28 p., 3.- Antonio Alfonso (Gas Gas) 48 p .
Feminas.
1.- Dolores Sanchez (Sherco) 51 punts, 2.-Mireia Conde (Gas Gas) 54 p., 3.- Idoia Pey (Beta) 65 p .

Servei de premsa

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF