Bon inici de Bercianos-Aragó a l’Open català de rallyes.

L’equip format per Alex Bercianos i Adrià Aragó forma part del Programa Junior 2006 que l’Automóbil Club d’Andorra ha engegat aquesta temporada per tal de donar suport als joves pilots que volen iniciar la seva trajectòria esportiva en alguna de les especialitats del món automobilístic. Concretament Bercianos a escollit la Copa Hyundai que es disputa coincidint amb els Rallies que puntuen per l’Open de Catalunya de Rallyes d’asfalt.

No cal dir que escollir una categoria o un altre depenen sobre tot del suport econòmic del que pot disposar cada pilot, així ho explica el mateix Bercianos, a nosaltres ja ens agradaria disputar alguna copa de promoció amb mes curses i un vehicle en el que hi poguéssim treballar més, però aquest any ens hem de conformar amb aquesta copa Hyundai que es disputa amb Hyundai Getz pràcticament de sèrie, solament hi han incorporats als elements de seguretat al que seria un cotxe normal de carrer. La fita es aprendre i agafar experiència en el món de la competició. De cara a properes temporades lluitarem per disposar de mes mitjans i afrontar objectius mes ambiciosos. El que si es cert que l’inici de la temporada ha estat força prometedor i en les dues proves disputades el jove equip andorrà ha estat molt ràpid i lluitant sempre pel triomf, de fet la cursa disputada a Girona el triomf va ser per nosaltres, des de l’inici vam lluitar per deixar per darrere als nostres rivals, tot va sortir com esperàvem. La part final la vam afrontar amb més tranquil·litat. L’experiència de la primera cursa va ser decisiva , en el Criterium del Ripollés vam tenir una lleugera sortida en l’últim tram en la que vam trencar una llanta i en aquell s’ens va acabar el rallye, anàvem líders de la nostra categoria.

Cal afegir que aquesta copa de promoció impulsada pel RACC, les especials no es donen a conèixer fins el mateix dia de la competició, els participants i poden passar tan sols una vegada prenen notes del traçat i a continuació disputant les passades cronometrades, normalment dues per especial. El guanyador de la Copa Getz te l’opció de competir la següent temporada al Volant RACC, dins del Campionat de Catalunya de rallyes, amb el suport de l’esmentada entitat.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF