Vinyes disputarà la terra amb un Subaru Impreza STI Spec C’05.

L’objectiu prioritari de Joan Vinyes al llarg de la present temporada serà el títol absolut en el Campionat d’Espanya de Rallyes de terra. El pilot andorrà competirà en l’esmentat campionat al volant d’un Subaru Impreza STI C’05, i seguirà contant amb l’ajuda de Jordi Mercader a l’habitacle del Subaru, i dels tècnics de ABF Sport en la posta a punt del vehicle abans de cada rallye i en les assistències de les diferents proves.

Després de ser campió en el 2001 i sots-campió la passada temporada de la categoria de dues rodes motrius, Vinyes pensa que ha arribat el moment d’atacar el títol absolut de l’especialitat, no hi ha dubte que una vegada presa la decisió de centrar els nostres esforços en el campionat espanyol de terra, l’objectiu no pot ser altre que el títol de campió. Crec que tindrem un bon cotxe i un equip amb el que fa molt temps que col·laborem, per tant les perspectives són bones, Quan comencin les curses ja veurem que passa, segons els comentaris que hi han ara mateix la competència sembla que serà molt dura i a més amb vehicles molt potents. Per a Vinyes el mes important és poder iniciar la temporada amb bon peu i això no serà fàcil, està previst que el cotxe arribi a les instal·lacions de ABF Sport el dia 22 de febrer. Encara que arribarà a punt per a competir hem de provar-lo i polir els últims detalls per a ajustar-lo del tot al que estem acostumats. Tenint en compte que el campionat comença el primer cap de setmana de març ...

Del calendari del Campionat d’Espanya de Rallyes sobre terra solament hi ha dos escenaris confirmats, el 5 de Març a Alcanyís (Terol) i el 8 d’Abril a Granada. La resta de dates són: 6 de maig, 10 de juny, 16 i 17 de setembre, 21 d’Octubre i 18 de novembre. També s’ha comentat que Caceres, A Gudiña (Ourense) o Madrid poden acollir alguna de les proves, Així doncs el que cal és completar el puzle i posar-li noms a les dates o al revés, per a tenir el calendari complet.

 

Servei de premsa.

 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF