Vinyes torna a l’asfalt al volant d’un R/Clio S1600.

Encara que en principi es tracta d’una tornada puntual, Joan Vinyes tornarà a disputar una prova del Campionat d’Espanya de Rallyes d’asfalt, concretament el 16 Rallye La Vila Joiosa - Trofeu Mediterrani, que es disputarà els pròxims dies 10 i 11 de Març. El pilot andorrà prendrà la sortida en el podi situat en ple centre de La Vila Joiosa al volant d’un R/Clio S1600 i amb Jordi Mercader a la seva dreta.

Després del que va passar en el Rallye de Aviles de l’any passat, el pilot andorrà estava esperant una oportunitat per a poder disputar un rallye sobre asfalt, l’oportunitat, pot ser, ha arribat quan menys l’esperava, però em servirà per a donar resposta a alguns dubtes que tinc des de l’any passat. Encara que sigui la disputa d’una sola prova i amb un cotxe que no conec, crec que podré treure conclusions de la meva participació a La Vila Joiosa. De moment Vinyes ha realitzat un sol test al volant del Clio i les sensacions han estat positives, cal destacar que vaig realitzar el test en unes condicions climatològiques molt desfavorables i en un tram que no coneixia, tampoc coneixia el Clio i a l’equip, malgrat tot vaig acabar convençut de realitzar un altre prova en algun tram que conegués millor i de participar a la primera prova del campionat. A partir d’aquí ... ja veurem, de moment tinc l’agenda 2006 confirmada. Ara mateix el Rallye Vila Joiosa és l’únic, sobre asfalt, en el que participaré.

Així doncs, Joan Vinyes-Jordi Mercader (R/ Clio S1600) estaran presents en la prova inicial del Campionat d’Espanya de Rallyes de terra 2006.

 

Servei de premsa.

 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF