Vinyes espera amb impaciència l’inici de la competició.

Joan Vinyes-Jordi Mercader debutaran amb el seu Subaru Impreza STI Spec C’05 el pròxim cap de setmana, dies 3 i 4, en el Rallye d’Alcanyís, prova amb la qual s’inicia el Campionat d’Espanya de Rallyes sobre terra. Vinyes aprofitarà fins a l’últim moment per a treballar amb els tècnics de ABF Sport en al posada a punt d’un cotxe que pràcticament no ha tingut temps material de provar.

Les primeres dificultats que haurà de superar el pilot andorrà al volant del Subaru, seran les 5 especials, quatre es disputaran dues vegades cadascuna, que configuren el traçat del primer Rallye de la temporada. En total gairebé un centenar de quilòmetres coronometrats en un recorregut total de 292,03 kms. Com de costum en aquest rallye es preveu trams molt ràpids i amb molta pedra solta.

El pilot andorrà té ganes que la situació es normalitzi i sobretot de començar a competir, hem tingut una part final de la pre-temporada molt agitada. Per sort tot ha anat bé i tenim el Subaru a punt per a iniciar la prova d’Alcanyís. M’hagués agradat tenir mes temps per a provar-ho mes a fons però no ha pogut ser. El que si m’ha quedat clar és que el cotxe corre molt ... Parlant del campionat que s’inicia en terres aragoneses, cal destacar que la competència serà molt dura, solament cal veure la llista d’inscrits. Precisament tinc curiositat per saber on podem estar tenint en compte que hi ha una quinzena d’equips amb molta experiència i vehicles molt potents. Guanyar ? La veritat és que m’agradaria i per intentar-ho no quedarà, però en aquests moments ho veig difícil.

El Rallye de terra d’Alcanyís s’iniciarà a les 9h00 del pròxim dissabte amb la sortida del primer vehicle del parc tancat situat en el Recinte Ferial de la localitat que dóna el nom a la prova. El final de la prova està previst a partir de les 19h30 en l’esmentat Recinte Ferial.

 

Servei de premsa

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF