A Sitges es donarà el tret de sortida del Campionat d’Espanya d’Enduro 2006.

La cursa organitzada pel Moto Club Sitges, que es disputarà el proper diumenge (dia 5), serà una vegada la inicial del Campionat d’Espanya d’Enduro. Marcel Albós (Honda 450 4T) no hi faltarà, l’objectiu del pilot andorrà de l’equip AF Raids, serà lluitar per una de les posicions capdavanteres de la categoria Senior B 4T, per tal de tenir des de la primera cursa opcions al títol de la seva categoria.

El recorregut de l’Enduro de Sitges 2006 manté la seva principal atracció, sobre tot pels aficionats, en la especial, tercera del recorregut, que es disputa a la platja de La Fragata, una cronometrada marcada sobre la sorra que a pesar de ser molt curta amaga paranys que a vegades han resultat decisius de cara a les classificacions de les diferents categories. Les altres especials estaran situades just al costat del paddock la primera mentre que la mes llarga al costat de la població de Sant Pere de Ribes. Els senior B tindran que completar un total de dues voltes a un recorregut d’aproximadament 60 kms., i tres passades per les especials cronometrades.

Albós vol jugar la carta de la regularitat en el decurs de la temporada per no perdre de vista el primer lloc del campionat de la seva categoria, hi han pilots que per la preparació que fan i l’ajuda que tenen pot ser haurien que competir a la categoria superior, crec que amb aquets estic en inferioritat de condicions. El que intentaré en el decurs d’aquest any es està el mes a prop possible d’ells i aprofitar els problemes o errades que puguin tenir. No serà fàcil però cal intentar-ho i aprofitar les oportunitats que es presentin. Pel que a la cursa de Sitges sembla que pot ser favorable al pilotatge del pilot andorrà, per els comentaris que he sentit sembla que el rallye te llocs complicats, espero que els controls horaris siguin ajustats, i les cronos (especials cronometrades) siguin mes aviat tècniques. Sortirem de dubtes el proper dissabte quan estiguem sobre el terreny.

A part de Marcel Albós hi hauran d’altres pilots andorrans que aprofiten la proximitat de la prova es desplaçaran fins a Sitges per participar-hi. A la categoria Senior B 4T també hi estan inscrits Esteve Tor, Ruben Caminal, i Cristian España, mentre que a la categoria Senior C 4T hi participaran Josep M. Arnabat, Carles Iscla, i Ferràn Lopez.

La cursa s’iniciarà a les 9h00 en el podi situat a La Fragata, el final està previst a partir de les 15h30 en el mateix indret. Cal destacar que mes de dos cents pilots s’han inscrit en aquest Enduro de Sitges 2006.

Servei de premsa.

 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF