Per a Albert Llovera l’objectiu és seguir millorant.

Albert Llovera serà, una temporada més, un dels protagonistes del Campionat d’Espanya de rallyes sobre terra que comença el pròxim cap de setmana, dies 3 i 4, a Alcanyís (Terol). Llovera seguirà contant amb l’ajuda de Lucas S. Cruz a l’habitacle del Fiat Stilo Abarth 1.8. La diferència respecte a la pasada edició, és el canvi en la part tècnica del Team Wolf Racing, que en la present temporada correrà a càrrec del preparador valencià MDS Motors.

Llovera està convençut que durant aquest any seguirà la línia ascendent que va iniciar a mitjans de l’any passat i que a punt va estar de dur-lo al podi de A Gudiña, si que va ser una llàstima no poder concretar el podi en l’última prova del 2005. Seguirem lluitant per a estar entre els millors de dues rodes motrius encara que aquest any partim amb el handicap d’haver de canviar d’equip. Aquesta temporada Fiat ha deixat el món de la competició i amb Garcia Mateu, company d’equip el passat any, va’m decidir integrar-nos en l’estructura de MDS Motors. Els tècnics d’aquest equip s’han marcat com objectiu prioritari el conèixer a fons el Stilo i, en el meu cas, els comandaments que em permeten conduir solament amb les mans. Una vegada completada aquesta primera fase treballarem per a millorar el cotxe. Així doncs, el pilot andorrà preveu un inici de temporada no exempt de problemes però malgrat tot és optimista, sortirem a Alcanyís sense pràcticament provar el cotxe, o sigui que els primers test els farem en competició, això no és el millor, però el que mes valoro ara mateix és l’entusiasme que posen els membres del MDS Motors para posar-se al dia com més aviat millor. Crec que en un parell de carreres estarem en condicions de lluitar pels llocs capdavanters de la nostra categoria.

Per a iniciar el campionat, els seus organitzadors, Octagon Esedos i RACE, han previst un traçat semblant al d’altres edicions de la prova d’Alcanyís. Un recorregut de 292,03 kms., dels quals 98,49 seran cronometrats. Hi haurà un total de 5 especials, 4 de les quals es disputaran dues vegades cadascuna, mentre que solament es passarà una vegada per l’especial B.

La sortida del primer vehicle del parc tancat, situat en el recinte ferial d’Alcanyís, es portarà a terme a les 9h00 del pròxim dissabte, dia 4. El final del Rallye d’Alcanyís està previst a partir de les 19h30 en el mateix recinte.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF