Albert Llovera deixa Alcanyís molt satisfet.

Albert Llovera-Lucas S. Creu (Fiat Stilo Abarth 1.8) valoren de manera molt positiva la sisena posició en la categoria de dues rodes motrius (25a., de la general) que han aconseguit en el 3er., Rallye de terra d’Alcanyís, prova amb inicial del Campionat d’Espanya de l‘especialitat 2006. El triomf en l’esmentada categoria ha estat per al company de Llovera a l’equip MDS Motors, Garcia Mateu-Ranero (Fiat Stilo Abarth) que ha superat en 1’03.5 a Navarro-Gomez (Fiat Stilo Abarth, mentre que el tercer lloc ha estat per a Sevilla-Ferrero (Peugeot 206 GTI Proto) a 1’45.4. El pilot andorrà ha perdut 3’36.0 respecte a l’equip vencedor.

Per a Llovera el rallye no ha començat bé, a la primera especial una badada, ha provocat una lleugera sortida de carretera en la qual hem perdut mes o menys 1’. Per sort hem pogut continuar i a partir d’aquí hem iniciat una remuntada que ens ha portat a millorar algunes posicions i sobretot a estar pràcticament durant tota la carrera entre els deu millors. De tota manera el final no ha estat fàcil els de darrere premien molt i Llovera s’ha hagut d’utilitzar a fons, hem corregut molt, ens han obligat a això i la mostra és que el setè classificat ha quedat tan sol a 2”. Aquest potser és el motiu principal pel qual me’ n vaig tan satisfet d’Alcanyís, quan ens hem hagut d’utilitzar a fons el cotxe ha respost i nosaltres també. A més entrar en els punts a la primera carrera de l’any per a mi és tot un èxit.

A partir d’ara Llovera provarà d’avançar el pla previst a principis de temporada i començar a millorar el Stilo per estar mes endavant en la classificació en la carrera de Granada el pròxim 8 d’Abril.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF