Vinyes-Mercader a defensar el liderat a Granada.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Subaru Impreza STI Spec C’05) iniciaran el Rallye de terra de Granada, segona prova del Campionat d’Espanya de ral·lis de la especialitat, amb l’objectiu de mantenir el liderat que ostenten després del triomf aconseguit en la prova inicial de la temporada disputada en Alcanyís. El pilot andorrà és conscient de que estar una altra vegada a l’esglaó mes alt del podi no serà fàcil però no estalviarà esforços per aconseguir-ho.

El recorregut que han preparat els organitzadors de la prova andalusa no segueix la línia habitual dels ral·lis disputats fins ara i que puntuaven per a l’esmentat campionat, tant de la present temporada, tan sols Alcanyís, com d’anteriors edicions. En aquesta ocasió el recorregut consta d’un bucle de tres especials cronometrades que es disputarà tres vegades. En total 277,33 kms., dels quals 78,06 kms., són de velocitat.

Per a Vinyes tornar a competir al volant del Subaru és una cosa que està esperant des de que va acabar la prova d’Alcanyís, les sensacions al volant del Subaru van ser molt positives i la veritat és que em vaig divertir molt, tot va sortir a la perfecció i a més vaig aconseguir el meu primer triomf absolut en el campionat espanyol de terra, no es pot demanar més. No se que passarà a Granada, el que tinc clar és que estic molt motivat i possaré tot de la meva part per estar entre els millors. En aquest mes i mig que ha transcorregut des de la primera cita del campionat, el pilot andorrà no ha competit en terra ni ha realitzat cap test amb el Subaru, el cotxe s’ha revisat a fons en les instal·lacions de ABF Sport seguint les indicacions del preparador. Canvis en la mecànica? la veritat és que pràcticament cap, intentarem provar-lo abans del rallye a Granada i si cal fer algun retoc ho farem allà mateix una vegada efectuats els reconeixements dels trams cronometrats.

El Rallye de terra de Granada s’iniciarà a les 9h00 de dissabte, dia 22, amb la sortida del primer vehicle del parc tancat situat a les instal·lacions de l’Estadi de los Cármenes. El final de la prova està previst, en el mateix lloc, a partir de les 17h20 del mateix dissabte.

 

Servei de premsa

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF