Marcel Albós vol estar en el podi de Los Navalmorales.

El proper diumenge (dia 2 d’abril) es disputarà a Los Navalmorales (Toledo) la segona cursa del Campionat d’Espanya d’Enduro, Marcel Albós (Honda 450 4T) i Esteve Tor (KTM 450 4T) estaran entre els participants de la categoria Senior B 4T. Albós, que el passat diumenge va assolir el triomf a l’endurada de Tremp, està molt motivat per tal d’assolir un bon resultat a la cursa que organitza C.D.B. Peñon de Ataque, uns organitzadors que normalment preparen un recorregut complicat i selectiu.

El recorregut previst pel III Enduro Montes de Toledo te un rallye d’aproximadament 65 kms., en el que els participants de la categoria Senior B tindran que donar 2 voltes. Segons els organitzadors en aquest recorregut els pilots es trobaran amb trialeres, passos per un riu, zones de pedra, ... en fi un traçat molt variat i en el que han intentat que hi hagin tots el obstacles possibles per que sigui mes atractiu pels participants. Pel que fa a les 3 especials, la primera, denominada Extrem, estarà just a la sortida i serà sens dubte la mes espectacular, la crono tradicional es marcarà en el recinte del circuït de Motocross Santa Ana, mentre que el tram cronometrat estarà ubicat just al final del rallye.

El pilot andorrà espera aconseguir un bon resultat i d’aquesta manera millorar posicions a la provisional del campionat, es una cursa en la que vaig participar fa uns tres anys i em va agradar el terreny i sobre tot de la manera que està muntada, podríem dir que es un enduro en el que els pilots mes aviat tècnics tenim avantatge. Tan el rallye com les especials no son ràpides i això m’afavoreix. A mes recordo que la especial extrem era molt dura degut als obstacles que havien situat de manera artificial. De tota manera fins que estiguem sobre el terreny no podrem confirmar aquestes referències que de moment tenim. El que sembla que tindrà un continuïtat es la nombrosa inscripció que hi ha a la categoria en la que competeixen els pilots andorrans hi han 45 pilots i entre ells tots els capdavanters de la cursa de Sitges, això per Albós es una motivació afegida, la veritat es que prefereixo que hi hagi competència d’aquesta manera no et pots relaxar en cap moment. Hi ha un fet que serà positiu i es que per davant solament sortiran els pilots que em van superar a Sitges, es a dir espero trobar menys trànsit tan a les especials com en el rallye. A Sitges la llista d’inscrits estava feta per ordre alfabètic i vaig tenir que avançar a mes d’un pilot i això sempre trenca el ritme.

A partir de les 8h30 del proper diumenge (dia 2) s’iniciarà la cursa amb la sortida del primer pilot, l’arribada està prevista a partir de 16h00. La inscripció es de mes o menys 160 pilots tenint en compte totes les categories.

Servei de premsa.

 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF