Puntuar segueix sent l’objectiu de Llovera a Granada.

Albert Llovera inicia el seu desplaçament a Granada amb les idees molt clares, repetir l’actuació d’Alcanyís, prova inicial de la temporada, i així seguir sumant punts pensant en la classificació provisional del Campionat d’Espanya de ral·lis de terra en la categoria de 2 RM (dues rodes motrius). De totes maneres en el Rallye de terra e Granada el pilot andorrà ho tindrà però complicat que de costum al no poder comptar amb el seu copilot habitual, Lucas S. Cruz.

El recorregut de la present edició del Rallye de Granada té tres trams cronometrats que es disputaran tres vegades cadascun sumant 78,06 kms. En total el traçat de la prova suma 277 kms.

El canvi de dates, es disputarà 15 dies després d’allò previst al calendari inicial, de la prova andalusa del nacional de ral·lis de terra ha estat el motiu pel qual Llovera no pot comptar amb Cruz al seu costat, Lucas és el copilot de l’equip oficial Nissan Espanya de raids que aquest cap de setmana disputen la Baixa Portugal. Així doncs a Granada tindré a la meva dreta en l’habitacle del Stilo a Alex Haro, un copi experimentat però que com és normal ens faltarà la compenetració que tan sol s’aconsegueix a base de disputar ral·lis. De totes maneres crec que ho podem completar un bon rallye. El pilot andorrà afronta aquesta prova sense grans canvis en el Fiat Stilo Abarth 1.8, bàsicament sortirem a competir en les mateixes condicions mecàniques que tan bon resultat ens van donar en Alcanyís. L’equip s’ha centrat a millorar el Fiat del meu company, Garcia Mateu, i si tot segueix el planing previst, em podré beneficiar d’aquestes modificacions a la segona part del campionat.

Així doncs Albert Llovera i Alex Haro al volant del Fiat Stilo Abarth 1.8 estaran divendres que ve a partir de les 20h00 al podi situat a la plaça de Rotary (Palau de Congressos) de la capital andalusa, en la tradicional cerimònia de sortida. La competició arrencarà a les 9h00 de l’endemà des del parc tancat situat als voltants de l’Estadi dels Carmenes.

Servei de premsa.

.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF