Albert Llovera segueix progressant, quart a Granada

La quarta posició d’Albert Llovera-Alex Haro (Fiat Stilo Abarth 1.8) entre els vehicle de dues rodes motrius en el Rallye de Granada 2006, és sens dubte el fruit del treball del pilot andorrà i del seu equip MDS Sport para tenir a cada carrera una mecànica mes competitiva i la confirmació del bon treball de Llovera al volant del Fiat Stilo. El guanyador de la prova, en la categoria de 2RM, ha estat l’equip campió de la passada edició, Bruguera-Parés (Peugeot 206), amb un temps de 59’39.3, per la seva banda Llovera-Haro han acabat la prova a 3’07.8 dels triomfadors.

Llovera va tenir un rallye realment complicat, va acabar el primer pas pels tres trams de velocitat en novena posició de la seva categoria després de penalitzar 30” per un problema mecànic, ens quedem sense canvi, o millor dit en la tercera velocitat i sense poder canviar a causa de un problema en la varilla. Amb Alex vam poder inventar una reparació que ens va permetre arribar a l’assistència sense perdre massa temps, això si amb una penalització. En el segon bucle Llovera-Haro van iniciar una remuntada que els va fer millorar dues posicions, així doncs ocupaven la setena plaça mancant els tres últims trams cronometrats, en la setena especial van tornar els problemes, en aquesta ocasió en forma de punxada en la part final de l’especial, després de canviar la roda vam anar ha assegurar perquè un altre incident d’aquest tipus hagués significat l’abandó. Al final quarta posició, un resultat que fa oblidar tot el que s’ha sofert durant tot el rallye, així és, cal esmentar que vam tenir una mica de sort perquè en aquesta última passada els trams estaven molt malmesos i alguns dels nostres rivals van haver d’abandonar. Crec que la nostra decisió d’anar a conservar va ser encertada i tampoc vam perdre tan de temps.

Després de les dues primeres proves del campionat, el pilot andorrà ocupa la quarta posició de la classificació provisional de la categoria de 2RM, amb 26 punts. Alfonso Navarro és el líder amb 50 punts seguit de Miguel Garcia Mateu i Josep Bruguera empatats a 32 punts.