Segons Vinyes, A Ourense cal recuperar el ritme

En el Rallye de terra d’Ourense, que aquest any es disputarà en O Barco de Valdeorras, Vinyes-Mercader al volant del seu Subaru Impreza, volen recuperar les bones sensacions que van tenir en la prova inicial del campionat i aconseguir uns punts que els mantinguin al capdavant de les classificació provisional d’un campionat que està resultant molt igualat. Fins al moment cap pilot ha aconseguit repetir podi en les dues proves disputades.

Per a aquesta tercera prova del Campionat d’Espanya de Rallyes sobre terra, els membres del RACE han pogut recuperar un traçat que podríem denominar clàssic en aquest campionat. Al matí un bucle amb dues especials que es disputarà dues vegades, mentre que a la tarda el bucle serà de tres especials que també es disputarà dues vegades. En total el recorregut té 255,42 kms., dels quals 89 kms., seran de velocitat.

No hi ha dubte que per Vinyes era vital resoldre el problema dels amortidors abans d’iniciar el desplaçament cap a Ourense, hem treballat contra rellotge per a recuperar el Subaru competitiu que vam tenir a Alcanyís, l’esforç ha valgut la pena perquè hem aconseguit l’objectiu i a Ourense podrem lluitar per alguna de les primeres posicions sense arriscar tant com a Granada. Segons sembla, el recorregut de la prova gallega també serà molt diferent al del Rallye de Granada, en principi les especials solament es disputaran dues vegades cadascuna i això per a mi ja és positiu, si hi ha tres passades normalment en l’última les pistes estan molt trencades. D’altre banda no crec que hi hagi canvis importants en referència a altres anys a pesar d’haver canviat l’escenari. Pistes no molt rapides entre boscos amb desnivells importants ... Bé el divendres sortirem de dubtes.

El Rallye de terra d’Ourense s’iniciarà a les 8h00 del dissabte, dia 6, en el podi situat en les Instal·lacions Esportives en Rua Barco de Avila de O Barco de Valdeorras. El final de la prova està previst a partir de la 18h37 en l’esmentat podi. El parc d’assistència estarà situat en el Pàrquing del Passeig do Malecon i en l’Av. A. Veiguiña.

Servei de premsa

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF