Crivillé i Vinyes protagonitzen un final d’infart.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Subaru Impreza) ha aconseguit la segona posició del Rallye d’Ourense, tercera prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra. Amb aquest resultat el pilot andorrà recupera el liderat en la classificació provisional de l’esmentat campionat. El triomf va ser per a Crivillé-Muntada (Seat Còrdova WRC) que va superar a l’andorrà en 2”. Va completar el podi l’equip local Pardo-Rivera (Subaru Impreza) a 33”.

La lluita entre Vinyes i Crivillé es va iniciar a la primera especial del rallye. El domini en el primer bucle va ser per al pilot català que va aconseguir el millor temps en les dues especials. Vinyes va reaccionar en la segona passada pels mateixos trams aconseguint dos scratch i acabant la secció com a líder de la prova amb 8 dècimes d’avantatge sobre Alex Crivillé i 10” sobre Joan Roca.
En les especials de la tarda les diferenciïs van ser mínimes sempre a favor de Vinyes i tot es va decidir en l’última especial. Es va iniciar aquest amb un avantatge de 1” a favor del pilot andorrà, però Crivillé va fer un excel·lent registre en aquesta especial i el va superar per 3”. En aquesta secció l’últim tram va ser anul·lat després dels reconeixements, per considerar-lo els pilots molt perillós.

Vinyes va acabar molt satisfet del seu rallye sobretot després d’el que va passar a Granada, he lluitat al límit de les meves possibilitats i no ha pogut ser. Crec que Crivillé ha fet una excel·lent carrera i ha administrat a la perfecció la major potència del seu cotxe. Per al pilot andorrà l’objectiu prioritari en aquesta prova era trobar de nou el ritme de la prova inicial del campionat, i això ho hem aconseguit. El cotxe ha funcionat sense problemes, és a dir com en Alcanyís, i això em fa sentir optimista amb vista a un campionat en els que hem recuperat la primera posició.

Classificació del Rallye de terra d’Ourense:
1.-Civillé-Muntada (Seat Còrdova WRC) 48’16.1 , 2.-Vinyes-Mercader (Subaru Impreza) a 0’1.8 , 3.-Pardo-Rivera (Subaru Impreza) a 0’32.8 , 4.- Villanueva-Tramont (Mitsubishi Lancer Evo VIII) 1’01.7 , 5.- Zuloaga-Lopez (Seat Còrdova 4x4) a 1’13.2 , Lemes-Lemes (Mitsubishi Lancer Evo VIII) a 1’28.7
Classificació provisional del Campeoanto d’Espanya de Ral·lis de terra:
1.- Joan Vinyes, 57 punts, 2.- Alex Villanueva, 54 p., 3.- Alex Civillé i Amador
Vidal 48 p., 5.- Santi Zuloaga 34 p.

La pròxima cita del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra es disputarà a Salamanca, concretament en Guijuelo, els dies 10 i 11 de juny.

Servei de premsa

 
 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF