Marcel Albós aconsegueix un podi molt treballat.

El tercer lloc assolit per Marcel Albós (Honda 450 4T) a La Pobla Tornesa (Castellón), el situa líder de la classificació provisional del Campionat d’Espanya d’Enduro de la categoria Senior B 4T. El pilot andorrà va completar una excel·lent cursa a pesar de que el recorregut, preparat pel Moto Club Enduro Raid, era molt ràpid i els problemes en el radiador de la seva Honda li van donar treball extra en el parc d’assistència.
Aquesta vegada el guanyador de la proba va ser Alejandro Andreu (KTM), tercera cursa de la temporada i cap pilot ha repetit triomf. Albós es va quedar a menys de 15” del primer classificat.

Com dèiem els problemes mecànics van començar molt aviat per Albós. Va ser concretament en el rally, just abans d’arribar al segon control horari, quan una pedra que va sortir rebotada va topar en el radiador de la moto, en principi vaig pensar que era una mes de les que saltaven mentre anaves per les pistes, però arribant a l’especial em vaig adonar que perdia aigua. Amb els mitjans que tenia a l’abast vaig fer una reparació per intentar continuar. Durant tot el que restava de cursa vaig estar pendent del radiador i en els moments previs al pas dels controls horaris tapava amb el que podia el poro per on perdia l’aigua. El pilot andorrà va poder acabar la cursa i a més en un bon lloc, estic molt content del resultat final, pot ser li dono mes valor pel fet dels problemes que he tingut i que en general era un recorregut que no s’adaptava al meu pilotatge. També cal destacar que en aquest campionat, es la igualtat que hi ha entre els capdavanters, qualsevol errada et pot deixar fora de la lluita pel campionat.

La classificació final de l’Enduro de la Pobla Tornesa (categoria Senior B) va ser la següent:
1.- Alejandro Andreu (KTM) 18’48.56, 2.- Arturo Pitarch, a 0’03.21, 3.- Marcel Albós (Honda) a 0’14.66, 4.- Cristian España (Honda) a 0’35.81, 5.- Raul Oliveros (KTM) a 0’55.45 ..... 10.- Esteve Tor (KTM) a 1’07.05.

La classificació provisional del Campionat de la mateixa categoria queda així:
1.- Alejandro Andreu i Marcel Albós, 57 punts, 3.- Raul Oliveros, 56 p., 4.- Bienvenido Sanchez, 48 p., 5.- Melchor Faja, 45, ...... 9.- Esteve Tor, 31 p.. .... 11.- Cristian España, 23 p.
Cal esmentar que el també pilot andorrà Carles Iscla (Yamaha) va aconseguir el segon lloc a la mateixa cursa però a la categoria Senior C. Iscla es va quedar a 0’58.25 del triomfador, David Gomez (KTM).

La propera cursa del calendari dem Campionat d’Espanya d’Enduro esta prevista pel primer cap de setmana de juny (dies 3 i 4) a Pontecaldelas (Pontevedra).