Per a Llovera l’objectiu és continuar entre els millors de 2RM.

Albert Llovera, amb Lucas Cruz a la seva dreta en el Fiat Stilo Abarth 1.8, espera seguir en el Rallye d’Ourense amb la regularitat que l’ha portat a les posicions davanteres de la classificació provisional del Campionat d’Espanya de ral·lis de terra 2006 en la categoria de 2RM. La prova gallega de l’esmentat campionat ha canviat aquest any d’ubicació, en lloc de A Gudiña el rallye es disputarà a la comarca de Valdeorras, amb la localitat de O Barco com a centre neuràlgic.

Per a l’ocasió el RACE, entitat responsable del traçat, ha preparat un recorregut amb 5 especials, que es disputaran dues vegades cadascuna, distribuïdes en dos bucles, el matinal amb 2 i a la tarda els restants trams de velocitat. En total 89 kms., cronometrats dels prop de 260 kms., de que consta el rallye en la seva totalitat.

El pilot andorrà es mostra optimista malgrat que entre la prova de Granada i la d’Ourense els tècnics del seu equip practicamente no han tocat el Stilo, en poc més d’una setmana és complicat fer calquier millora al cotxe, simplement assegurar les reparacions que es van fer sobre la marxa en la prova andalusa i ... esperar que tot funcioni com en les dues primeres proves del campionat. No serà gens fàcil estar entre els millors en la prova d’Ourense ja que les referències apunten a pistes complicades, segons s’ha comentat són pistes de pissarra en alguns casos molt trencades per la qual les pedres actuen com ganivets sobre els pneumàtics, a més les pistes són les típiques de muntanya, és a dir amb forts desnivells i revolts molt pronunciats, en fi tot un repte per a nosaltres i també per a les mecàniques.

En el Pàrquing del Passeig do Malecon i en l’Av. A. Veiguiña, estarà situat el parc d’assistència mentre que en les Instal·lacions Esportives en Rua Barco de Avila també de O Barco de Valdeorras se situarà el parc tancat de sortida i arribada. Els horaris previstos per l’organització són: a les 8h00 de dissabte (dia 6) es donarà la sortida al primer participant mentre que l’arribada aquesta prevista a partir de les 18h37 del mateix dia.

 

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF