Llovera-Cruz repeteixen quarta posició a Ourense.

Albert Llovera va continuar en el Rallye d’Ourense amb la regularitat que en la present temporada l’ ha portat ha estar de manera habitual entre els cinc millors de la categoria de 2RM. Concretament en la prova disputada en O Vaixell de Valdeorras Llovera-Cruz (Fiat Stilo Abarth 1.8) han ocupat la 4a., plaça final entre els vehicles de 2 RM a 1’24.4 del vencedor , Navarro-Gomez (Fiat Stilo Abarth). Cal esmentar que la prova gallega del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra va estar marcada per l’anul·lació de l’última de les seves especials just al final dels reconeixements. La majoria dels pilots la van considerar molt perillosa.

Per a Llovera la quarta posició aconseguida en O Barco de Valdeorras el segueix mantenint prop dels tres millors en la classificació provisional del campionat, estic molt satisfet de com s’està desenvolupant la temporada, a més d’estar quart del campionat els temps de les especials van sortint i estem lluitant amb els que normalment lideren la categoria amb un cotxe que de moment no està al cent per cent. També cal destacar que el recorregut molt dur tant físicament per als pilots com per als vehicles, eren especials certament maques però bastant exigents, revolts molt tancats i desnivells constants, el típic per aquesta zona. Les pistes en algunes zones estaven molt trencades i calia vigilar amb les traçades perquè hi havia uns forats considerables.

Classificació del Rallye de terra d’Ourense 2RM:
1.- Navarro-Gomez (Fiat Stilo Abarth) 54’48.4 , 2.-Bruguera-Pare (Peugeot 206) a 0’0.1, 3.-Sabater-Amblás (Peugeot 206) a 0’18.4 , 4.-Llovera-Cruz (Fiat Stilo Abarth 1.8) a 1’24.4 , 5.- Garcia Mateu-Ranero (Fiat Stilo Abarth) a 5’10.2
Classificació provisional del Campeoanto d’Espanya de Ral·lis de terra:
1.-Alfonso Navarro, 82 punts, 2.-Josep Bruguera, 57 p., 3.-Miguel G. Mateu, 44 p., 4.-Albert Llovera, 42 p., 5.-Alex Sabater, 36 p.

A partir d’aquest moment el pilot andorrà té pràcticament un mes per treballar en el Fiat, la pròxima cita és a Guijuelo (Salamanca) els dies 9 i 10 de juny.

Servei de premsa

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF